Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Publicitate 20.12.2016 14:35:18
ROMÂNIATV-RAC-MEMBRU / România TV a devenit membru RAC
București (MEDIA EXPRES) / 20 dec 2016 / Televiziunea Romania TV și companiile Vitaslim și Queisser Pharma au intrat în Consiliul Român pentru Publicitate (RAC), organizația de autoreglementare în domeniul publicității din România având în prezent 75 de membri, potrivit site-ului www.rac.ro.

România TV este televiziunea de știri cu cea mai mare audiență la nivel național în luna noiembrie 2016, potrivit măsurătorii Kantar Media publicată în revista Media Expres nr. 12 / 2016.

Vitalsim și Queisser Pharma sunt două companii care activează în domeniul suplimentelor alimentare.

Potrivit unor surse din interiorul RAC, la adunarea generală a organismului de autoreglementare în publicitate care a avut loc la 9 decembrie a fost aprobată ieșirea din rândul membrilor a agenției Men in Black.

Men in Black este o agenție de marketing și PR care a realizat printre altele conceptul creativ, implementarea, logistica și producția evenimentului de lansare a brandului Discovery România
în cadrul evenimentului "Coming Closer To You" organizat la complexul Romexpo în anul 2011.

Consiliul Roman pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este, potrivit site-ului www.rac.ro, o organizație profesională, non-guvernamentală, non profit și independentă. Activitatea de bază a Consiliului este autoreglementarea în publicitate și oferirea unui serviciu de „copy advice” (certificarea conformității cu bunele practici în publicitate pentru campanii, înainte de derulare).

RAC a fost înființat în anul 1999 cu sprijinul International Advertising Association (IAA) de către companiile Brewery Holding SRL (cunoscuta astazi sub numele de Heineken Romania), Henkel Romania SRL, Procter & Gamble Marketing Romania SRL și Unilever Romania SA.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.