×

Publicitate -- Data și ora publicării: 20.12.2016 14:35:18

ROMÂNIATV-RAC-MEMBRU / România TV a devenit membru RAC



București (MEDIA EXPRES) / 20 dec 2016 / Televiziunea Romania TV și companiile Vitaslim și Queisser Pharma au intrat în Consiliul Român pentru Publicitate (RAC), organizația de autoreglementare în domeniul publicității din România având în prezent 75 de membri, potrivit site-ului www.rac.ro.

România TV este televiziunea de știri cu cea mai mare audiență la nivel național în luna noiembrie 2016, potrivit măsurătorii Kantar Media publicată în revista Media Expres nr. 12 / 2016.

Vitalsim și Queisser Pharma sunt două companii care activează în domeniul suplimentelor alimentare.

Potrivit unor surse din interiorul RAC, la adunarea generală a organismului de autoreglementare în publicitate care a avut loc la 9 decembrie a fost aprobată ieșirea din rândul membrilor a agenției Men in Black.

Men in Black este o agenție de marketing și PR care a realizat printre altele conceptul creativ, implementarea, logistica și producția evenimentului de lansare a brandului Discovery România
în cadrul evenimentului "Coming Closer To You" organizat la complexul Romexpo în anul 2011.

Consiliul Roman pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este, potrivit site-ului www.rac.ro, o organizație profesională, non-guvernamentală, non profit și independentă. Activitatea de bază a Consiliului este autoreglementarea în publicitate și oferirea unui serviciu de „copy advice” (certificarea conformității cu bunele practici în publicitate pentru campanii, înainte de derulare).

RAC a fost înființat în anul 1999 cu sprijinul International Advertising Association (IAA) de către companiile Brewery Holding SRL (cunoscuta astazi sub numele de Heineken Romania), Henkel Romania SRL, Procter & Gamble Marketing Romania SRL și Unilever Romania SA.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL