Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 27.03.2017 12:10:32
TVR-RADIOCOM-BUGET / TVR plătește 38 de milioane de lei pentru retransmisia programelor prin compania de stat Radiocomunicații SA
București (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2017 / Televiziunea Română plătește 38 de milioane de lei cu TVA pentru retransmisia timp de trei luni a programelor sale de către Societatea Română de Radiocomunicații SA, potrivit unui anunț de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice SEAP.

„Serviciile privind preluarea, transportul și difuzarea programelor SRTV” au fost contractate prin „negociere fără anunț de participare”, deoarece „serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate”, se mai arată în anunțul citat.

Contractul a fost atribuit la 3 martie 2017 și remis SEAP spre publicare la 23 martie.

Dacă prețul se menține, Media Expres a calculat că anual fiecare român va plăti aproximativ 8 lei pentru plata retransmisiei terestre a programelor televiziunii publice la nivel național, prin intermediul Radiocom.

Programele televiziunii publice mai sunt transmise prin satelit, contra cost (suportat tot din bugetul TVR), și gratuit prin rețelele de cablu prin efectul prevederilor must-carry din Legea audiovizualului.

De anul acesta populația nu mai plătește taxa radio-tv, toate costurile de funcționare ale Societății Române de Televiziune și Societății Române de Radiodifuziune fiind finanțate direct de la Bugetul de stat. Bugetul Societăţii Române de Televiziune este de 950 de milioane de lei, potrivit bugetului de stat pe 2017, față de doar 124,7 milioane de lei în 2016.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.