= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONG 28.04.2017 18:30:37
RAPORT FREEX-LANSARE / ActiveWatch și CJI lansează raportul „FreeEx 2016-2017 - Libertatea presei în România”
București (MEDIA EXPRES) / 28 apr 2017 / ActiveWatch și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează la 3 mai de Ziua Presei o dezbatere intitulată „În România e încă bine!” și lansează raportul „FreeEx 2016-2017 - Libertatea presei în România”.

Dezbaterea și lansarea încep miercuri, 3 mai, de la ora 12:00, la sediul CJI din Bd. Regina Elisabeta nr. 32, printre subiectele abordate fiind o privire de ansamblu a mass-media din România în ultimii zece ani, derapajele și problemele etice ale mass-media în 2016, polarizarea prezei și posibile riscuri la adresa libertății presei, naționale și internaționale.

În fiecare an la 3 mai ActiveWatch și CJI sărbătoresc „Ziua Mondială a Libertății Presei” și principiile sale fundamentale: dreptul la liberă exprimare, liberul acces la informație, libertatea, independența și pluralismul instituțiilor de media în societățile democratice.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.