Primul site de știri despre industria de cablu și televiziune din România. Scriem despre
audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:18.10.2017
Data ultimei ştiri: 17.10.2017 15:16:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar


 _Comunicaţii 11.08.2017 13:58:11
CONVENȚIE-ORGANIZARE / ACeR invită operatorii de cablu să participe la Convenția 2017
București (MEDIA EXPRES) / 11 aug 2017 / Asociația de Comunicații Electronice din România (ACeR) a anunțat Convenția 2017 pentru 16 noiembrie, la Hotel Marriott din București. Noutăți, detalii și contacte pe www.acer.org.ro.

Ediția 2016 a Convenției a fost considerată un real succes de către organizatori, având o participare foarte numeroasă, de peste 280 de persoane.

Pentru 2017 ACeR se așteptă la o participare masivă, de peste 300-320 de persoane, cu funcții cheie și directori din companiile de comunicații și televiziune, împreună cu cei mai impor­tanți furnizori de conținut și servicii din piața de comunicații, precum și reprezentanți ai celor mai importante autorități și organisme de reglementare și asociații din industria telecomunicațiilor.

A cincea ediție a Convenției de Comunicații Electronice va presupune, ca de obicei, două secțiuni - expoziție și conferință. Conferința include o prezen­ta­re despre provocările la zi în industria de telecomunicații, prezentările autorităților de reglementare, prezentările furnizorilor de conținut, o masă rotundă cu operatorii de telecomunicații majori și prezentările furnizorilor de echipamente și soluții pentru industrie.

Potrivit site-ului ACeR, membrii asociației primesc condiții speciale cu furnizorii de televiziune în perioada de desfășurare a Convenției.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere tematică desfășurată la Hanul lui Manuc din București.
(MEDIA EXPRES)
.


Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here

Dacă ați ajuns aici… avem o mare favoare să vă cerem. Tot mai mulți citesc Media Expres online dar publicitatea scade în toată presa scrisă. Și ca mai toate publicațiile, am scos știrile de sub abonamentele cu plată – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs. Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită mult timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
MEDIA EXPRES
pe Android și IOS
Rasfoiește Anuarul 2016
Click aici pentru comenzi online

www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2017    Media Expres S.R.L.