×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.09.2017 09:33:03

NGC-MARTE II / Marinca joacă în continuare în sezonul al doilea al serialului „Marte” de pe National Geographic



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2017 / Ana Maria Marinca joacă în continuare în sezonul al doilea al seriei „Mars”, pentru care filmările au început în ultima săptămână din iulie la Budapesta, serialul fiind programat să debuteze în prima parte a anului 2018 pe National Geographic, în 171 de țări și 45 de limbi, inclusiv în România.

National Geographic face din nou echipă cu Brian Grazer, Ron Howard și Michael Rosenberg de la Imagine Entertainment, cu producătorul executiv Justin Wilkes și producătorul executiv Jon Kamen de la RadicalMedia. Producătorul executiv Dee Johnson (Nashville, ER) va conduce realizarea noului sezon. Stephen Cragg (Scandal, How to Get Away with Murder) și Ashley Way (Doctor Who, Homeland) se alătură regizorului Everardo Gout (Days of Grace) pentru cel de-al doilea sezon.

Al doilea sezon, format din șase episoade, se petrece peste mai mulți ani în viitor, după ce astronauții de pe Daedalus au construit o colonie pe Marte: Olympus Town. Cum omul este acum o specie interplanetară, „MARTE” examinează impactul oamenilor asupra planetei roșii și influența planetei asupra oamenilor.

În acest nou sezon din „MARTE” noua echipă internațională de călători și moguli interplanetari este formată din: Esai Morales (Ozark, NYPD Blue) în rolul Roland St. John, CEO al întreprinderii private Lukrum Corporation; Roxy Sternberg (Emerald City, Chewing Gum) în rolul Jen Carson, șef de operațiuni la colonia minieră Lukrum; Gunnar Cauthery (Genius, War Horse) în rolul locotenentului Michael Glenn, cel mai nou membru al coloniei Olympus Town și șef-adjunct; Levi Fiehler (The Fosters, Mission Control) în rolul Cameron Pate, technician de biologie moleculară în Olympus Town; Evan Hall (Orange is the New Black, The Following) în rolul Shep Master, membru nou al echipei Lukrum; Akbar Kurtha (24, Syriana) în rolul doctorului Johar, un psiholog ce-și pune cunoștințele în slujba dezvoltării Olympus Town; și Jeff Hephner (Chicago Med, Code Black) în rolul Kurt Hurelle, conducătorul coloniei miniere Lukrum.

Joacă și în acest sezon JiHAE (Mortal Engines) în rolul Hanna Seung, pilotul misiunii și în rolul surorii gemene Joon Seung, controlor de zbor al misiunii; Sammi Rotibi (The Darkest Minds, Once Upon a Time in Venice) în rolul Robert Foucault, inginer mecanic și robotician nigerian; Alberto Ammann (Narcos, Apaches) în rolul Javier Delgado, hidrolog și geochimist; Clémentine Poidatz (Marie Antoinette, Shut in) în rolul Amelie Durand, fizicianul și biochimistul misiunii, de origine franceză; Anamaria Marinca (4 Months, 3 Weeks and 2 Days, Fury) în rolul Marta Kamen, exobiolog și geolog rus; și Cosima Shaw (The Danish Girl, Dirk Gently) în rolul Leslie Richardson, fizician nuclear britanic.

”Acest sezon ne poartă într-un teritoriu cu totul nou”, spune producătorul Johnson. ”Fără legi, fără guvern și fără niciun fel de plase de siguranță, cum este să fii printre primii colonizatori de pe Marte? Nu numai că explorăm pericolele și misterele acestei lumi noi, dar și ceea ce înseamnă să fii om într-un loc unde trăiesc atât de puțini ca tine.”

”Lupta dintre industria privată și explorarea științifică va ajunge la un punct culminant pe planeta roșie, așa cum am văzut că se întâmplă și pe Pământ”, adaugă Wilkes, producătorul executiv de la RadicalMedia. ”În fapt, întrebarea fundamentală pe care o adresăm în acest sezon este: putem învăța din greșelile trecutului sau suntem condamnați să luăm aceleași decizii eronate și pe altă planetă?”

Pentru a dezvălui viitoarele evenimente din Olympus Town, „MARTE” îi aduce în pasajele de documentar pe Elon Musk, fondator și CEO SpaceX; Michio Kaku, fizician teoretic și futurist; Ellen Stofan, fost director științific al NASA și scriitorul Jared Diamond (Collapse and Guns, Germs and Steel). Secvențele de documentar sunt îmbogățite, dincolo de interviurile cu marii experți internaționali, de expuneri dramatice ale potențialelor provocări ce-i așteaptă pe oameni pe MARTE.

Primul sezon din „MARTE”, care a coincis cu cea mai mare campanie de schimbare de imagine a televiziunii din istoria sa, a devenit al doilea cel mai urmărit serial din istoria National Geographic. Ajungând la 36 de milioane de telespectatori la nivel internațional, „MARTE” a devenit, de asemenea, cel mai înregistrat program din istoria National Geographic și a generat aproape 300 de milioane de afișări pe rețelele de socializare, 35 de milioane de vizualizări de conținut video și patru milioane de interacțiuni. „MARTE” a fost subiectul poveștii principale a ediției de noiembrie a revistei National Geographic, ediție care a înregistrat unele din cele mai mari vânzări. De asemenea, au fost vândute peste 20.000 cărți “MARTE”, în limba engleză, scrisă de Leonard Davis.

“MARTE” este un serial produs de Imagine Entertainment și RadicalMedia pentru NGC. Pentru Imagine Entertainment, producătorii executivi sunt Brian Grazer, Ron Howard și Michael Rosenberg. Pentru RadicalMedia, Justin Wilkes este producător executiv, iar Jon Kamen este producător executiv. Pentru NGC, Matt Renner este vicepreședinte al diviziei de producție, iar Tim Pastore este președinte al diviziei de programe originale și producție.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL