×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 16.09.2017 17:49:13

TELESTE-IBC NEWS / Teleste a furnizat transcodere pentru licența DVBT a grupului TVS



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 16 sep 2017 / Responsabilul pentru vânzări Teleste pentru Europa Centrală și de Est, Attila Pester, a declarat pentru Media Expres, la Amstedam, la standul companiei, că proiectele OTT sunt în dezvoltare și sunt din ce în ce mai multe persoane din regiunea din care face parte România interesate de transcodere, de platformele pentru diverse ecrane, pentru dispozitive mobile și, în același timp, consolidarea este principalul trend pe piață.

„În România am văzut acest trend deja de mulți ani, dar nu la același nivel de consolidare ca în Ungaria, unde RCS & RDS / Digi a cumpărat a treia companie de pe piață. Este tot mai dificil pentru distribuitori, pentru că este o piață din ce în ce mai mică populată doar de companiile mari.În Balcani, Telekom Austria a cumpărat operatori din Bulgaria și fosta Iugoslavia și așa se face că acum dacă vrei să vinzi în Bulgaria îți stabilești o întâlnire la Viena, în Austria.

Teleste a realizat un proiect cu grupul de media TVS pentru platforma DVBT, care a cumpărat transcodere pentru licențele de multiplex pe care le deține. Contractul a fost făcut de Ștefan Nedeluș de la DVB Inventor din București, reprezentantul Teleste în sudul și estul României. Teleste a înregistrat progrese și în relația cu compania RCS & RDS. „Am reușit să-i readucem în lista de supplieri, datorită reprezentanților Teleste din Cluj. Am fost acum două săptămâni la RCS și am avut discuții pozitive”.

În țările din fosta Iugoslavia Teleste are o experiență de lungă durată și foarte bună, fiind furnizorul principal pentru multe companii din regiune. „Balcanii sunt o piață consolidată pentru Teleste, în timp ce în România este încă mult de lucru.”

Teleste o companie finlandeză care este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de echipamente pentru rețele de comunicații din Europa.

TVS este un grup media din regiunea Buzău – Râmnicu-Sărat care operează rețele de comunicații, stații de televiziune și radio locale și regionale și oferă servicii de internet și telefonie. Compania deține o licență pentru un multiplex de televiziune digitală terestră pentru județul Buzău.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL