Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Externe 16.12.2017 08:09:28
MTV-GERMANIA-FTA / MTV a devenit free-to-air în Germania și Austria
București (MEDIA EXPRES) / 16 dec 2017 / O televiziune pionier a sistemului pay-tv - televiziuni de nișă distribuite prin cablu contra unei taxe pe abonat - a devenit gratuită în Germania și Austria, mișcarea fiind inițial programată pentru ianuarie 2018, ca urmare a deciziei companiei Viacom International Media Networks (VIMN) de a pune MTV pe internet, din martie 2017, sub forma unui flux live gratuit.

Prin renunțarea la criptare pe toate platformele digitale, MTV este acum disponibilă gratuit pe cablu, satelit, IPTV, OTT și pe aplicația MTV Play (iOS / Android).

Schimbarea se referă numai la versiunea SD a televiziunii, formatul HD rămânând criptat și disponibil contra unei taxe de abonament, de exemplu, pe platforma DTH germană HD +, de pe satelitul Astra (19,2° Est).

"Sunt mândru că am lansat MTV în spațiul FTA (free-to-air, n.red.) din Germania", a declarat Raffaele Annecchino, președinte director general al VIMN pentru Europa de sud și de vest, Orientul Mijlociu și Africa. "MTV este lider mondial în producerea de conținut muzical și de divertisment pentru tineret și dorim să continuăm să fim lideri și în Germania".

"Am văzut o oportunitate pe piața germană FTA, atât în ​​ceea ce privește cererea publicului pentru un conținut muzical excelent, cât și mai buna poziționare a brandului nostru pentru agențiile de publicitate", a explicat Annecchino. "Distribuția FTA liniară și accesul la cerere oferit de platformele digitale vor oferi publicului un acces mai bun la conținutul nostru. Este un pas mare pentru VIMN în Germania și se bazează pe succesul nostru recent cu Comedy Central și Nickelodeon."

Toate televiziunile menționate sunt prezente și în România, fiind distribuite contra unei taxe pe abonat de către Tematic Cable și vând publicitate pe piața locală prin intermediul agenției Thematic Channels.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.