×

Externe -- Data și ora publicării: 16.12.2017 08:09:28

MTV-GERMANIA-FTA / MTV a devenit free-to-air în Germania și AustriaBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 dec 2017 / O televiziune pionier a sistemului pay-tv - televiziuni de nișă distribuite prin cablu contra unei taxe pe abonat - a devenit gratuită în Germania și Austria, mișcarea fiind inițial programată pentru ianuarie 2018, ca urmare a deciziei companiei Viacom International Media Networks (VIMN) de a pune MTV pe internet, din martie 2017, sub forma unui flux live gratuit.

Prin renunțarea la criptare pe toate platformele digitale, MTV este acum disponibilă gratuit pe cablu, satelit, IPTV, OTT și pe aplicația MTV Play (iOS / Android).

Schimbarea se referă numai la versiunea SD a televiziunii, formatul HD rămânând criptat și disponibil contra unei taxe de abonament, de exemplu, pe platforma DTH germană HD +, de pe satelitul Astra (19,2° Est).

"Sunt mândru că am lansat MTV în spațiul FTA (free-to-air, n.red.) din Germania", a declarat Raffaele Annecchino, președinte director general al VIMN pentru Europa de sud și de vest, Orientul Mijlociu și Africa. "MTV este lider mondial în producerea de conținut muzical și de divertisment pentru tineret și dorim să continuăm să fim lideri și în Germania".

"Am văzut o oportunitate pe piața germană FTA, atât în ​​ceea ce privește cererea publicului pentru un conținut muzical excelent, cât și mai buna poziționare a brandului nostru pentru agențiile de publicitate", a explicat Annecchino. "Distribuția FTA liniară și accesul la cerere oferit de platformele digitale vor oferi publicului un acces mai bun la conținutul nostru. Este un pas mare pentru VIMN în Germania și se bazează pe succesul nostru recent cu Comedy Central și Nickelodeon."

Toate televiziunile menționate sunt prezente și în România, fiind distribuite contra unei taxe pe abonat de către Tematic Cable și vând publicitate pe piața locală prin intermediul agenției Thematic Channels.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL