×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.12.2017 21:27:03

EPIC DRAMA-AKTA-DISTRIBUȚIE / VIASAT WORLD a lansat televiziunea Epic Drama cu distribuție în premieră pe Akta



București (MEDIA EXPRES) / 16 dec 2017 / Viasat World a lansat la 14 decembrie la nivel internațional televiziunea Epic Drama, care va deveni cea mai importantă din portofoliul său, precum şi serviciul SVOD în mai multe țări din Europa printre care și România, unde se poate viziona încă de la început pe platforma de cablu AKTA/DCS.

Deși anunțată în comunicatul de presă de lansare și pe RCS&RDS / Digi, televiziunea încă nu era disponibilă la data difuzării știrii pe această rețea.

Epic Drama se adresează bărbaţilor şi femeilor cu vârste peste 25 de ani, dar va fi extrem de atractiv pentru toţi fanii serialelor dramatice, cărora le oferă acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime şi mister, adaptări literare, politică şi putere, serial de epocă, serial de război, acţiune, aventură, istorie reală şi fantasy Lansarea celui de-al 19-lea brand din portofoliul Viasat World are la bază studii importante care au identificat un public pasionat de gen, dar şi o nişă neexploatată pe piaţă pentru acest fel de conţinut.

Potrivit comunicatului Viasat, majoritatea partenerilor tradiţionali ai Viasat World, printre care Cyfrowy Polsat şi nc+ în Polonia; RCS în România; DIGI în Ungaria, Slovak Telecom în Slovacia şi United Group în Serbia, Croaţia Slovenia, Muntenegru, Macedonia şi Bosnia, vor distribui noua televiziune.

Irina Gofman, Preşedinte şi CEO Viasat World a declarat: “Suntem extrem de încântaţi să vedem că majoritatea operatorilor-cheie cu care colaborăm au ales să adauge Epic Drama în grila lor – o dovadă a importanţei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor partenerilor noştri şi a scopului comun, acela de a oferi conţinut de calitate publicului. Suntem încrezători că varietatea propunerilor de conţinut pe care Epic Drama le oferă va transforma această televiziune într-una de success, care va oferi publicului acces la producţii dramatice de calitate, 24 de ore pi zi, în fiecare zi, oricând doresc să le vizioneze. Lansarea denotă agilitatea cu care, în calitate de distribuitor independent de conţinut, răspundem nevoilor publicului şi partenerilor, alături de ambiţia noastră de a ne creşte numărul de telespectatori şi acoperirea în teritorii.”

Epic Drama deține peste 600 de ore de conţinut alcătuit din cele mai bune seriale dramatice din întreaga lume. Noul cămin al serialelor dramatice de calitate, disponibile în format HD, atât în varianta liniară, cât şi SVOD susţine misiunea companiei de a oferi publicului conţinut relevant, disponibil pe o multitudine de platforme şi dispozitive. În plus, majoritatea conţinutului este actual, produs în ultimii trei ani, disponibil în mare parte exclusiv în fiecare piaţă.

Epic Drama este rezultatul experienţei pe care compania Viasat World o are în domeniul distribuţiei de conţinut, pe baza căreia compania şi-a extins operaţiunile în alte teritorii cheie. În ultimele săptămâni, Viasat World a anunţat pentru noua televiziune o serie de titluri de talie mondială, achiziţionate de la parteneri de top din domeniul distribuţiei şi producţiei de conţinut. Peste două treimi dintre acestea sunt titluri din Europa şi Marea Britanie, alături de titluri produse în SUA, Canada şi Australia printre care: „Harlots”, “Mr Selfridge” şi “Poldark”, de la ITV Studios Global Entertainment; “Miniaturista”, de la all3media international; “Restaurantul” şi “Versailles”, de la Banijay Rights; “Familia Borgia”, “Justiţie Brutală” şi “Scrisoare pentru Evita”, de la Beta Film şi “Turn and Klondike” de la Entertainment One (eOne).

Viasat World continua negocierile cu toţi operatorii parteneri în teritorii, pentru a extinde acoperirea în distribuţia noii televiziuni de top.

Viasat World este un grup de divertisment internațional independent, cu un portofoliu cuprinzător de televiziuni şi servicii SVOD, care acoperă genuri de divertisment de la dramă, la filme și până la sport. Cuprinzând 27 de canale de televiziune pay-TV în peste 50 de țări, precum și servicii on-demand în teritorii cheie, Viasat World are peste 145 de milioane de abonaţi în întreaga lume, iar conţinutul oferit este disponibil în 17 limbi diferite.

Compania este cunoscută printre altele pentru televiziunile Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Life și mai deține șapte televiziuni de film TV1000, inclusiv în România. Distribuția Epic Drama este realizată prin compania Veloce Net din București.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL