Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Publicitate 19.12.2017 11:16:57
RAC-ALEGERI / Oana Cociașu este în continuare președintele RAC pentru următorii patru ani
București (MEDIA EXPRES) / 19 dec 2017 / Consiliul Român pentru Publicitate (RAC) a ales vineri, 15 decembrie, trei reprezentanți în Consililul Director al Asociației confirmând totodată poziția Oanei Cociașu, Managing partner Medic One, reprezentantul Lowe Group în RAC, în poziția de Președinte al asociației.

Ceilalți membri confirmați sunt Mihaela Ungar, reprezentant KMG Rompetrol, în poziția de vicepreședinte și Gerald Filip Flintoacă, reprezentant PRISA în RAC, care va fi membru în Board.

“Am fost plăcut surprinsă de susținerea plenară a colegilor mei; știu că această poziție înseamnă în același timp o mare responsabilitate, o activitate intensă, dar și foarte multe satisfacții.

Voi continua să dezvolt proiectele inițiate în RAC, asociație care acum, la cei 18 ani de la înființare, dovedește maturitate și capacitatea de a-și extinde acțiunile și de a trece la următorul nivel. În calitate de Președinte RAC, îmi propun să încurajez colaborarea cu toți membrii, să fructific experiența mandatului anterior și să formez conexiuni cât mai strânse cu partenerii și colaboratorii noștri locali sau internaționali”, afirmă Oana Cociașu, Președintele RAC pentru următorii patru ani.

Potrivit unui comunicat difuzat de RAC, în peste 18 ani de experiență în comunicarea medicală, Oana Cociașu a îmbinat cu succes medicina cu publicitatea. Un membru binecunoscut al comunității locale de publicitari, președinte al RAC (Consiliul Roman pentru Publicitate) din 2013 și deținătoarea unor prestigioase premii locale și internaționale alături de Lowe și Medic One, Oana a deschis calea dezvoltării sectorului de Comunicare Medicală pe piața locală, continuând să fie în avangarda abordărilor inovative din această arie foarte specializată. Oana este absolventa a Universității de Medicină și Farmacie din București, desăvârșindu-și specializarea în publicitate și comunicare medicală la New York, Frankfurt și Viena. 

În urma alegerilor de vineri, 15 decembrie, componența Consiliului Director al RAC este următoarea: Oana Cociașu, Președinte RAC / reprezentant Medic One, Lowe Group; Mihaela Ungar, Vicepreședinte RAC / reprezentant  KazMunayGas Rompetrol; Oltea Belciuganu, Trezorier, Membru in Consiliul Director RAC / reprezentant CEC Bank; Ecaterina Șafarica, Membru în Consiliul Director RAC / reprezentant, Procter & Gamble; Laurentiu Gheorghiu, Membru în Consiliul Director RAC / reprezentant PRO TV; Gerald Filip – Flintoacă, Membru în Consiliul Director RAC / reprezentant PRISA; Victor Dobre, Membru în Consiliul Director RAC / reprezentant IAA România.
Consiliul Român pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este o organizație profesională, non-guvernamentală, non-profit și independentă. Obiectul de activitate al RAC este autoreglementarea în publicitate. Înființat în 1999, RAC numără azi peste 74 de membri: anunțători, agenții de publicitate, companii de media, organizații din industria publicității și membri onorifici.

Activitatea Consiliului Român pentru Publicitate se bazează pe Codul de Practică în comunicarea comercială, care are ca punct de plecare Codul ICC. Scopul acestui text este acela de a sprijini dezvoltarea unui mediu de afaceri decent și onest în România, prin asigurarea unei comunicări corecte, cinstite și decente față de consumator și industrie.

Consiliul Român pentru Publicitate este membru al European Advertising Standards Alliance (EASA) și membru fondator al International Council for Advertising Standards (ICAS). RAC comunică public pe site-ul www.rac.ro iar activitatea curentă este coordonată de Laura Frunzeti, Director Executiv.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.