×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 27.03.2018 22:25:30

ANGA COM-AGENDA CONGRESULUI / Agenda congresului de broadband, cablu și satelit ANGA COM din Germania



București (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2018 / ANGA COM, congresul pentru broadband, cablu și satelit organizat de asociația cabliștilor din Germania, care se va desfășura la Köln, în perioada 12-14 iunie 2018 cu sloganul "Where Broadband meets Content”, a publicat agenda evenimentului, disponibilă online la adresa http://www.angacom.de/en/conference/agenda.html, având ca punct central dezbaterea din prima zi susținută de directorii tehnici ale unora dintre cele mai mari companii de comunicații din Europa.

În prima zi a conferinței, la această dezbatere vor participa Michael Fränkle (SVP Networks & CTO, Grupul TDC), Thomas Helbo (CTO, Com Hem), Manuel Kohnstamm (SVP & Chief Corporate Affairs Officer), Dr. Eric Kuisch (CTO, Vodafone Deutschland) McClelland (CEO, ARRIS) și Ludwig Modra (CTO, Tele Columbus).

Deși având la bază industria germană de cablu și comunicații, Congresul va programa 16 dezbateri în limba engleză, având ca tematici DOCSIS 3.1, FTTH, WiFi, OTT, rețelele HFC, serviciile în cloud, Multiscreen, Copyright, Big Data și - în colaborare cu Broadband TV News – un panel privind strategiile TV în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Prima zi a conferinței programează o dezbatere legată de difuzarea de conținut prin streaming versus televiziunea lineară care se numește în limba engleză “Content: TV vs. Streaming – New Content? New Cooperations?” ("Conținut: TV vs streaming - Conținut nou? Noi parteneriate?"), la care participă Oliver Berben (Managing Board TV, digital Media, Entertainment, Constantin Film), Dr. Manuel Cubero (Chief Commercial Officer, Vodafone Deutschland), Wolfgang Elsäßer (Senior Vice President Business Unit TV, Telekom Deutschland), Frank Hoffmann (Managing Director of Programs la RTL Television) și Dr. Christoph Schneider (Managing Director, Amazon Prime Video Germany).

Congresul mai include o informare privind "Strategiile TV în Europa, Orientul Mijlociu și Africa”, ultimele date din piață în colaborare cu publicația electronică Broadband TV News, ultimele informații privind reglementările din UE privind drepturile de autor, în colaborare cu Cable Europe și panelul
"NewTV: AppTV, Cloud TV, VR și AR", la care participă Discovery Networks Deutschland, Mediengruppe RTL Deutschland, ProSieben Sat.1 Media, Telekom Deutschland și Zattoo.

Agenda evenimentului programează și paneluri mai tehnice, cum sunt "Analog, SD și HD - după oprire, înainte de oprire" la care contribuie HD PLUS, MEDIA BROADCAST, ProSiebenSat.1 Media, Vodafone Deutschland și WDR, un panel dedicat interactivității și digitalizării în televiziune, în colaborare cu Platforma TV din Germania "IPTV and Replay Concepts for Cable and Fiber Networks" cu Eviso Germania, M7 Group, Ocilion IPTV Technologies și Zattoo, "Internet of Things & Industrie 4.0" în colaborare cu ZVEI - Asociația Producătorilor de Echipamente Electrice și Electronice din Germania și "Conectivitate internă și inteligentă acasă" cu AVM, devolo, digitalSTROM, Telekom Deutschland și Unitymedia.

Dr. Peter Charissé, Director General ANGA COM a declarat că după mutarea congresului într-un spațiu mai mare, în 2017, anul acesta conferința aduce subiecte noi, mai multe paneluri și un program complet nou. “Am extins în mod semnificativ subiectele despre broadband și media. Cu 460 de companii înregistrate, ne așteptăm ca expoziția să fie mai mare decât anul trecut”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL