×


Televiziune -- Data și ora publicării: 19.04.2018 15:47:34

CARTOON-BULLYING-CAMPANIE / Handbalista Cristina Neagu este noua ambasadoare a campaniei „Cartoon Network Clubul Prieteniei – Fii prietenos, nu răutăcios!”București (MEDIA EXPRES) / 19 apr 2018 / Cartoon Network revine relansează din 24 aprilie campania anti-bullying „Cartoon Network Clubul Prieteniei – Fii prietenos, nu răutăcios!”, alături de asociația „Telefonul Copilului” ambasadoarea fiind anul acesta sportiva Cristina Neagu.

Campania va fi relansat[ marți, 24 aprilie, de la ora 11:00 printr-o conferință de presă ce se va desfășura în Sala Cișmigiu a hotelului Hilton Garden Inn din București.

La eveniment participă Cătălina Surcel, director executiv la Asociația „Telefonul Copilului”, Laura Dumitrescu, senior coordinator marketing și PR CEE Turner Broadcasting System România și hambalista Cristina Neagu.

Cristina Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, mesajul ei pentru tânăra generație fiind unul constructiv și de impact: „Hai, curaj! Ai încredere în tine, fii tu însuți! Fiecare este diferit! Fii prietenos, nu răutăcios!”.

În cadrul conferinței specialiștii Asociației „Telefonul Copilului” vor discuta despre factorii care determină comportamentul de tip bullying și responsabilitatea părinților și a familiei extinse ca modele esențiale pentru copii.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL