×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.04.2018 15:47:34

CARTOON-BULLYING-CAMPANIE / Handbalista Cristina Neagu este noua ambasadoare a campaniei „Cartoon Network Clubul Prieteniei – Fii prietenos, nu răutăcios!”București (MEDIA EXPRES) / 19 apr 2018 / Cartoon Network revine relansează din 24 aprilie campania anti-bullying „Cartoon Network Clubul Prieteniei – Fii prietenos, nu răutăcios!”, alături de asociația „Telefonul Copilului” ambasadoarea fiind anul acesta sportiva Cristina Neagu.

Campania va fi relansat[ marți, 24 aprilie, de la ora 11:00 printr-o conferință de presă ce se va desfășura în Sala Cișmigiu a hotelului Hilton Garden Inn din București.

La eveniment participă Cătălina Surcel, director executiv la Asociația „Telefonul Copilului”, Laura Dumitrescu, senior coordinator marketing și PR CEE Turner Broadcasting System România și hambalista Cristina Neagu.

Cristina Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, mesajul ei pentru tânăra generație fiind unul constructiv și de impact: „Hai, curaj! Ai încredere în tine, fii tu însuți! Fiecare este diferit! Fii prietenos, nu răutăcios!”.

În cadrul conferinței specialiștii Asociației „Telefonul Copilului” vor discuta despre factorii care determină comportamentul de tip bullying și responsabilitatea părinților și a familiei extinse ca modele esențiale pentru copii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL