×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.04.2018 13:51:32

TELEVIZIUNI-UK-(BR)EXIT / Mai multe televiziunile internaționale licențiate la Londra încep să fie transferate în alte țări



București (MEDIA EXPRES) / 26 apr 2018 / Multe din televiziunile licențiate la Londra de către companiile Discovery, Disney, The Modern Times Group, Turner Broadcasting, 21st Century Fox și Viacom pentru difuzare în Uniunea Europeană sunt așteptate să se mute în alte țări în anticiparea Brexitului, potrivit presei electronice internaționale.

În prezent peste 750 de televiziuni au licențe din Marea Britanie și se supun regulilor Ofcom, fiind transmise în toată Uniunea Europeană, inclusiv în România, fără restricții deoarece Anglia face parte din piața unică europeană.

Recent însă, Viacom International Media Networks, 21st Century Fox și Viceland au început să-și mute licențele audiovizuale în afara Marii Britanii, notează broadbandtvnews.com. Viacom a obținut licențe în Olanda pentru pachetul său de televiziuni care sunt destinate Franței: MTV, MTV Hits, Paramount Channel, BET, Nikelodeon, Nikelodeon Junior și Nikelodeon Ten.

21st Century Fox a decis să licențieze National Geographic și Nat Geo Wild în Spania, cât și versiunile în olandeză ale Fox și National Geographic Channel, destinate Flandrei și părții din Belgia în care se vorbește olandeza.

Viceland folosește în prezent licențe olandeze pentru televiziunile sale destinate Olandei și Belgiei.

Reamintim că multe dintre televiziunile internaționale sunt prezente și în România cu licențe Ofcom dar în unele cazuri versiunile destinate Europei de Est sunt licențiate fie în Cehia, fie în Ungaria.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL