×

Timp liber -- Data și ora publicării: 14.05.2018 10:13:50

(CONȚINE UPDATE) COMIC CON-PARTICIPARE / Actori de la AMC și HBO la East European Comic Con 2018



București (MEDIA EXPRES) / 14 mai 2018 / Doi actori din serialul „Game of Thrones“ de pe HBO, un nou stand AMC (actorul Giancarlo Esposito din distribuția "Breaking Bad" și "Better Call Saul" a anunțat la 17 mai că nu mai vine, sfîrșit UPDATE) - sunt printre atracțiile principale ale ediției de anul acesta la East European Comic Con, ce se va desfăşura la Romexpo, la sfârșitul acestei săptămâni (18-20 mai).

Ca și la edițiile anterioare, televiziunea AMC va fi prezentă la eveniment cu un stand prin care promovează serialele pe care le produce și difuzează în frunte cu "The Walking Dead", "Into The Badlands" etc., ca și HBO, care aduce din nou nelipsitul de la astfel de evenimente tron din "Game of Thrones".

Actorul Staz Nair „Game of Thrones“ îl joacă pe Qhono – una dintre căpăteniile hoardei Dothraki – este ultimul dintre actorii care a confirmat participarea la cea de-a şasea ediţie East European Comic Con, eveniment prezentat de Kaufland.

Nair este al doilea membru al distribuţiei serialului HBO care va veni în România, după Gethin Anthony, cel care l-a interpretat pe pretendentul la Tronul de Fier, Renly Baratheon.

Lista actorilor internaţionali care au confirmat prezenţa la Bucureşti îi mai include pe Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Giancarlo Esposito („Breaking Bad“, „Better Call Saul“) şi Chris Rankin („Harry Potter“).

În afara celor şase actori, la Comic Con 2018 vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men“, „Moon Knight“, „X-Factor“, „Batman Eternal“ şi „Superman Unchained“) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile din vieţa lor de zi cu zi).

East European Comic Con avea luni, 14 mai, vândute abonamentele pentru trei zile (100 de lei) în proporție de 94% și biletele de o zi pentru sâmbătă, 19 mai (45 de lei), în proporție de 80%.

Evenimentul dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri și benzi desenate este considerat cel mai mare și mai important Comic Con din estul Europei.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL