Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Timp liber 14.05.2018 10:13:50
(CONȚINE UPDATE) COMIC CON-PARTICIPARE / Actori de la AMC și HBO la East European Comic Con 2018
București (MEDIA EXPRES) / 14 mai 2018 / Doi actori din serialul „Game of Thrones“ de pe HBO, un nou stand AMC (actorul Giancarlo Esposito din distribuția "Breaking Bad" și "Better Call Saul" a anunțat la 17 mai că nu mai vine, sfîrșit UPDATE) - sunt printre atracțiile principale ale ediției de anul acesta la East European Comic Con, ce se va desfăşura la Romexpo, la sfârșitul acestei săptămâni (18-20 mai).

Ca și la edițiile anterioare, televiziunea AMC va fi prezentă la eveniment cu un stand prin care promovează serialele pe care le produce și difuzează în frunte cu "The Walking Dead", "Into The Badlands" etc., ca și HBO, care aduce din nou nelipsitul de la astfel de evenimente tron din "Game of Thrones".

Actorul Staz Nair „Game of Thrones“ îl joacă pe Qhono – una dintre căpăteniile hoardei Dothraki – este ultimul dintre actorii care a confirmat participarea la cea de-a şasea ediţie East European Comic Con, eveniment prezentat de Kaufland.

Nair este al doilea membru al distribuţiei serialului HBO care va veni în România, după Gethin Anthony, cel care l-a interpretat pe pretendentul la Tronul de Fier, Renly Baratheon.

Lista actorilor internaţionali care au confirmat prezenţa la Bucureşti îi mai include pe Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Giancarlo Esposito („Breaking Bad“, „Better Call Saul“) şi Chris Rankin („Harry Potter“).

În afara celor şase actori, la Comic Con 2018 vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men“, „Moon Knight“, „X-Factor“, „Batman Eternal“ şi „Superman Unchained“) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile din vieţa lor de zi cu zi).

East European Comic Con avea luni, 14 mai, vândute abonamentele pentru trei zile (100 de lei) în proporție de 94% și biletele de o zi pentru sâmbătă, 19 mai (45 de lei), în proporție de 80%.

Evenimentul dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri și benzi desenate este considerat cel mai mare și mai important Comic Con din estul Europei.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.