Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:17.10.2019
Data ultimei ştiri: 17.10.2019 16:09:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Legislaţie 14.06.2018 13:24:00
CABLU-SANCȚIUNI-ABROGARE / CNA a votat abrogarea deciziei care obliga difuzarea sancțiunilor pe rețelele de cablu
București (MEDIA EXPRES) / 14 iun 2018 / CNA a votat la 14 iunie pentru abrogarea deciziei nr. 36 din 2008 care obliga operatorii de cablu să difuzeze textele sancțiunilor pe canalele sancționate timp de șapte zile.

Decizia abrogată avea următorul conținut: Art. 1. -
(1) Distribuitorul de servicii căruia Consiliul Național al Audiovizualului i-a aplicat o sancțiune are obligația de a comunica publicului motivele și obiectul sancțiunii, în formularea transmisă de Consiliul Național al Audiovizualului.
(2) Distribuitorul de servicii sancționat are obligația de a difuza textul sancțiunii aplicate de Consiliul Național al Audiovizualului, în mod continuu, timp de 7 zile de la comunicarea deciziei de sancționare.
(2) Distribuitorul de servicii are obligația de a difuza textul deciziei de sancționare pe canalul alocat de distribuitor fiecărui program care a constituit obiect al sancțiunii.
(3) Distribuitorul de servicii care are și calitatea de radiodifuzor se va supune acelorași reguli prevăzute în prezenta decizie.

Proiectul de modificare a legislației secundare a fost pe ordinea de zi a ședinței CNA de marți, 24 aprilie, când doar un membru al autorității, Gabriel Tufeanu, s-a opus abrogării deciziei, restul votând „pentru”: Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Vasile Buda și Orsolya Borsos.

Abrogarea intră în vigoare după publicarea deciziei în Monitorul Oficial.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.