×


Publicitate -- Data și ora publicării: 20.06.2018 09:31:09

AMC-PREMII-MARKETING / AMC Networks International a primit 12 trofee la premiile Promax BDA Global Excellence 2018București (MEDIA EXPRES) / 20 iun 2018 / AMC Networks International (AMCNI), care operează în România mai multe televiziuni printre care AMC și Sundance TV, a primit 12 trofee la gala Premiilor Promax BDA Global Excellence 2018, care a avut loc pe 14 iunie, la New York. Divizia globală a AMC Networks a strâns, în total, un număr record de 24 de nominalizări, pentru brand-urile din portofoliu, pentru creativitatea și inovațiile de care a dat dovadă în crearea și promovarea producțiilor de entertainment proprii.

„Competiția PromaxBDA este recunoscută drept standardul global care măsoară excelența în marketing, creativitate și design al producțiilor de entertainment difuzate pe TV, online și dispozitive mobile. Suntem încântați să fim onorați anul acesta cu 12 trofee și vrem să felicităm toți membrii talentați ai echipelor AMC Networks International din întreaga lume”, a transmis Patrick Connolly (Vice Președinte al Departamentului Programming and Scheduling, AMC/SundanceTV Global).

AMC Networks International a primit trofee la următoarele categorii:

Aur
Cel mai amuzant promo
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cel mai bun promo de format in-house
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cel mai bun episod web/video viral
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cea mai bună producție nedifuzată
AMCNI Marea Britanie – AMC: „48 Hours of Breaking Bad”


Argint
Cel mai bun promo de post: spot de sărbătoare/eveniment special
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cea mai bună campanie interstițială
AMCNI Europa de Sud – Odisea: „Pole/Mars/Waterfall”

Cea mai bună regie
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cel mai bun conținut pentru un promo digital
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cea mai bună campanie pentru o cauză socială
AMCNI Europa de Sud – Odisea: „Pole/Mars/Waterfall”

Cel mai bun rol voiceover
AMCNI Marea Britanie – Horror Channel: „We Are Horror Part II”


Bronz
Cel mai bun spot de format sezonier/eveniment special
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Bad 10th Anniversary”

Cea mai bună producție nedifuzată
AMCNI Europa de Sud – AMC: „Breaking Rap”

Întreaga listă a câștigătorilor este disponibilă aici.

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte brand-urile globale SundanceTV și AMC, dar și alte televiziuni
populare pe plan local. Pentru mai multe informații, accesați: www.amcnetworks.com/amcni.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL