×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.06.2018 18:44:57

AMC-THE TERROR -SEZONUL 2 / AMC continuă serialul „The Terror” cu o poveste despre taberele americane de prizonieri japonezi din al Doilea Război Mondial



București (MEDIA EXPRES) / 22 iun 2018 / AMC a anunțat la 22 iunie că serialul „The Terror” va continua cu sezonul al doilea cu o poveste din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial despre un spirit care amenință comunitatea americano-japoneză din California de Sud și taberele de prizonieri japonezi de pe coasta de vest a SUA, cu 10 episoade și premiera programată în 2019.

„The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360, în colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott este producător executiv al serialului

„The Terror” a fost al doilea cel mai urmărit serial dramatic nou pe cablu în Statele Unite în sezonul de televiziune curent și a fost bine primit de critici și de public. Vulture l-a descris drept „un coșmar îngrozitor de secol XIX”, The Daily Beast l-a numit „uimitor, cel mai înspăimântător serial TV nou”, iar TV Insider l-a caracterizat drept „educat și filosofic, dar în același timp șocant și extrem de terifiant”.

„The Terror ne-a dat șansa de a aborda într-o manieră unică formatul serialului-antologie. Ne-a plăcut ideea de a porni de la un eveniment istoric real și a-l suprapune peste un element horror fictiv. Ne mândrim cu rezultatul: combinația dintre personajele analizate intim și povestea de amploare spusă. Suntem încântați să anunțăm un al doilea sezon, în care vom dramatiza unul dintre cele mai zguduitoare și importante evenimente ale secolului XX, ghidați de viziunea talentaților Alexander Woo și Max Borenstein”, a declarat David Madden, Președintele Departamentului Producții Originale pentru AMC, SundanceTV și AMC Studios.

„Sunt onorat să spun o poveste plasată în această perioadă extraordinară. Sperăm să redăm această experiență istorică cutremurătoare într-o manieră modernă și relevantă în prezent. Și faptul că vom face asta cu o distribuție majoritar asiatică și americano-asiatică ne umple de bucurie”, spune Woo.

„Ca pasionat de istorie și de poveștile horror dar și ca un american conștient de ce se întâmplă în zilele noastre, îmi este clar faptul că adevărul este întotdeauna mai înfricoșător decât ficțiunea. Acest sezon din The Terror se desfășoară într-unul dintre cele mai îngrozitoare momente din istoria țării noastre. Lagărele de prizonieri japonezi din America sunt o pată pe istoria conștiinței noastre naționale, o pată cu rezonanță mare în contemporaneitate. Sunt încântat că AMC ne dă șansa de a folosi această oroare drept inspirație pentru ceea ce sper să fie un sezon TV înspăimântător”, completează Borenstein.

A doua serie din „The Terror” îi are drept producători executivi și co-creatori pe Alexander Woo („True Blood”) și Max Borenstein („Kong: Insula craniilor”, „Godzilla”). Woo va fi și showrunner, iar Borenstein a sugerat subiectul. A doua serie din „The Terror” este produsă de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360, în colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady sunt producători executivi.

Primul sezon din „The Terror” a fost inspirat de o poveste adevărată, expediția Marinei Navale britanice, din 1847. Echipajul dorea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Primul sezon a demonstrat ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

AMC găzduiește unele dintre cele mai populare și apreciate producții de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu din SUA care a câștigat un Premiu Emmy la categoria „cel mai bun serial dramatic” („Mad Men”, 2008), serial care apoi a ridicat același trofeu patru ani la rând (înainte să predea ștafeta serialului „Breaking Bad”, în 2013 și 2014). Producția AMC „The Walking Dead” este serialul cu cel mai mare rating din istoria televiziunilor prin cablu americane și producția nr. 1 de pe micul ecran în rândul adulțților de 18 – 49 de ani, în ultimii cinci ani.

Printre serialele dramatice AMC ale momentului se numără „Better Call Saul”, „Fear the Walking Dead”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Preacher”, „The Son” și serialele anunțate „Dietland”, „The Terror”, „Lodge 49” și „McMafia”. AMC mai are în palmares și emisiuni originale ca „Talking Dead”, „Talking with Chris Hardwick”, „Comic Book Men” și „Ride with Norman Reedus”. AMC este proprietatea AMC Networks Inc., alături de televiziunile IFC, SundanceTV, BBC America și WE tv. AMC are o distribuție pe toate platformele: cablu, satelit, online, on demand și pe dispozitive mobile.

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL