Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Timp liber 27.06.2018 16:46:47
PARAMOUNT-B2C-PROMOVARE / Paramount Channel difuzează filme celebre în aer liber în iulie și august pe o terasă din Bucureși
București (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2018 / Paramount Channel organizează vizionări de filme clasice în aer liber pe terasa „DESCHIS” Gastrobar din București, pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, începând cu ora 21:00.

Cele opt filme se petrec în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, este programat “Roman Holiday”, care se petrece la Roma, cu Audrey Hepburn, premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck.

Pe 9 iulie Paramount difuzează pe terasă „The Truman Show”, comedia SF cu Jim Carrey, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, care se petrece la New York, iar în următoarele săptămâni, „Chinatown”, “Love Story” și „Romeo and Juliet”.

Seria de filme Paramount Channel de pe terasa DESCHIS Gastrobar se va încheia cu clasicul „Sabrina”, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Seria de vizionări a fost lansată în 2017 când au fost proiectate filme ca „Mission Impossible”, „48 Hours” și „Forest Gump.

Programul complet de filme:
“Roman Holiday” – 2 iulie, ora 21:00
“The Truman Show” – 9 iulie, ora 21:00
“Breakfast at Tiffany’s” – 16 iulie, ora 21:00
“Chinatown” – 23 iulie, ora 21:00
“Love Story” – 30 iulie, ora 21:00
“Romeo and Juliet” – 6 august, ora 21:00
“Airplane” – 13 august, ora 21:00
“Sabrina” – 20 august, ora 21:00

Paramount aparține companiei internaționale Viacom și se difuzează pe rețelele de cablu și satelit din România, distribuția fiind coordonată din biroul de la Budapesta al companiei. Televiziunea vinde spațiu pentru publicitatea locală din România prin Thematic Channels, iar PR-ul este realizat de GMP PR.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.