×


Timp liber -- Data și ora publicării: 27.06.2018 16:46:47

PARAMOUNT-B2C-PROMOVARE / Paramount Channel difuzează filme celebre în aer liber în iulie și august pe o terasă din BucureșiBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2018 / Paramount Channel organizează vizionări de filme clasice în aer liber pe terasa „DESCHIS” Gastrobar din București, pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, începând cu ora 21:00.

Cele opt filme se petrec în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, este programat “Roman Holiday”, care se petrece la Roma, cu Audrey Hepburn, premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck.

Pe 9 iulie Paramount difuzează pe terasă „The Truman Show”, comedia SF cu Jim Carrey, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, care se petrece la New York, iar în următoarele săptămâni, „Chinatown”, “Love Story” și „Romeo and Juliet”.

Seria de filme Paramount Channel de pe terasa DESCHIS Gastrobar se va încheia cu clasicul „Sabrina”, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Seria de vizionări a fost lansată în 2017 când au fost proiectate filme ca „Mission Impossible”, „48 Hours” și „Forest Gump.

Programul complet de filme:
“Roman Holiday” – 2 iulie, ora 21:00
“The Truman Show” – 9 iulie, ora 21:00
“Breakfast at Tiffany’s” – 16 iulie, ora 21:00
“Chinatown” – 23 iulie, ora 21:00
“Love Story” – 30 iulie, ora 21:00
“Romeo and Juliet” – 6 august, ora 21:00
“Airplane” – 13 august, ora 21:00
“Sabrina” – 20 august, ora 21:00

Paramount aparține companiei internaționale Viacom și se difuzează pe rețelele de cablu și satelit din România, distribuția fiind coordonată din biroul de la Budapesta al companiei. Televiziunea vinde spațiu pentru publicitatea locală din România prin Thematic Channels, iar PR-ul este realizat de GMP PR.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL