Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Timp liber 27.06.2018 16:46:47
PARAMOUNT-B2C-PROMOVARE / Paramount Channel difuzează filme celebre în aer liber în iulie și august pe o terasă din Bucureși
București (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2018 / Paramount Channel organizează vizionări de filme clasice în aer liber pe terasa „DESCHIS” Gastrobar din București, pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, începând cu ora 21:00.

Cele opt filme se petrec în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, este programat “Roman Holiday”, care se petrece la Roma, cu Audrey Hepburn, premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck.

Pe 9 iulie Paramount difuzează pe terasă „The Truman Show”, comedia SF cu Jim Carrey, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, care se petrece la New York, iar în următoarele săptămâni, „Chinatown”, “Love Story” și „Romeo and Juliet”.

Seria de filme Paramount Channel de pe terasa DESCHIS Gastrobar se va încheia cu clasicul „Sabrina”, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Seria de vizionări a fost lansată în 2017 când au fost proiectate filme ca „Mission Impossible”, „48 Hours” și „Forest Gump.

Programul complet de filme:
“Roman Holiday” – 2 iulie, ora 21:00
“The Truman Show” – 9 iulie, ora 21:00
“Breakfast at Tiffany’s” – 16 iulie, ora 21:00
“Chinatown” – 23 iulie, ora 21:00
“Love Story” – 30 iulie, ora 21:00
“Romeo and Juliet” – 6 august, ora 21:00
“Airplane” – 13 august, ora 21:00
“Sabrina” – 20 august, ora 21:00

Paramount aparține companiei internaționale Viacom și se difuzează pe rețelele de cablu și satelit din România, distribuția fiind coordonată din biroul de la Budapesta al companiei. Televiziunea vinde spațiu pentru publicitatea locală din România prin Thematic Channels, iar PR-ul este realizat de GMP PR.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.