×


Timp liber -- Data și ora publicării: 02.07.2018 18:28:07

BUZZ CEE 2018-JURIU / Vezi aici componența juriului Festivalului Internațional de Film BuzăuBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 iul 2018 / Deschiderea Festivalului Internațional de Film Buzău, BUZZ CEE 2018 de luni, 2 iulie, de la ora 20:00, la Sala Teatrului George Ciprian, include vizionarea filmului „România Neîmblânzită”, în regia lui Tom Barton-Humphreyscare.

Înaintea deschiderii, Media Expres a obținut de la organizatori componența juriului: Lungmetraj: DOMNICA CÂRCIUMARU - director de casting, GEORGE KALOMENOPOULOS - producător din Grecia și DANIEL SANDU – regizor. Film documentar: DANIELA APOSTOL - Asociația DocuArt, ANCA GRĂDINARIU - critic de film; Scurtmetraj și scurtmetraj studențesc: MIHNEA MIHĂILESCU – scenograf, LAURA BARON – profesor UNATC, CĂTĂLIN OLARU - critic de film și MIHAI DRAGOLEA – regizor.

BUZZ CEE 2018 se va desfășura până duminică, 8 iulie, festivalul internațional de film fiind dedicat regiunii Europa Centrală și de Sud-Est, inclusiv Grecia și Turcia, și programând peste 60 de filme, lungmetraje, filme documentare, scurtmetraje și scurtmetraje studențești înscrise în competiție, alături de alte proiecții speciale.

La această ediție, în cadrul unei secțiuni aniversare dedicate Centenarului, filme și documentare românești cu tematica Primul Război Mondial și Marea Unire, vor fi proiectate alături de o expoziție de afișe de filme vechi românești.

BUZZ CEE își propune să promoveze producții de calitate din țările din regiune și să aducă, la Buzău, filme care ajung rareori pe marile ecrane din România, oferind publicului posibilitatea să intre în contact cu cinematografia central și sud-est europeană.

Proiecțiile filmelor din festival vor avea loc la: sala Teatrului George Ciprian, Sala Amfiteatru a Centrului Județean de Cultură și Artă și la Muzeul Județean Buzău, intrarea fiind liberă.

Lista completă cu filmele participante în competiție poate fi găsită pe site-ul festivalului BUZZ CEE: www.buzzcee.ro.

BUZZ CEE 2018 este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Național al Cinematografiei.

Printre partenerii media se numără Campus TV, Radio Campus, Viața Buzăului, Scurt pe 2, AaRC, Zile și Nopți, Radio România Cultural, Cinemap, Ziarul Metropolis și televiziunile TVSat și TVSE din grupul TV Sat 2002.
(MEDIA EXPRES)
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL