Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Radio 03.09.2018 16:02:40
PRO FM-MATINAL / Miu și Striblea „Condamnați la matinal” într-un nou sezon la DigiFM
București (MEDIA EXPRES) / 3 sep 2018 / Miu și Striblea revin la matinalul DigiFM După vacanța de vară, de luni până vineri, aducând știri din 30 în 30 de minute, cele mai importante subiecte ale zilei, comentate pe larg alături de ascultători și de invitații din studio.

Nu lipsesc Sertarul lui Ciuclaru, cu același Bogdan Ciuclaru pus pe glume și caricaturi verbale, Ungurul Bulan, cu toate personajele lui și iubite de ascultători, Radu Paraschivescu, pus și el pe glume cu piper, în special pentru cei cărora le lipsește o cratimă... și o prezența feminină, care îi va însoți zi de zi, de la 06.30 la 10.00, Beatrice Ghiciov.

„Mă bucur că, din acest sezon, Bogdan Miu și Cătălin Striblea au decis să mă condamne și pe mine la matinal. Au crezut că, în sfârșit, va mai suferi cineva alături de ei din cauza trezitului la 5 dimineața. Dar ce n-au știut ei este că eu mă trezesc oricum foarte devreme și e chiar o plăcere pentru mine. Așa că o să am grijă ca ei să fie mai fresh decât au fost până acum, iar când fac pe „leșinații” vor afla cine e femeia din emisiunea asta”, ne-a spus Beatrice, cunoscută până acum datorită celor mai fierbinți roast-uri, „temute”de mulți artiști de la noi.

Miu şi Striblea, “condamnaţi la matinal”, alături de toți colegii lor! De luni până vineri, de la 6.30 la 10.00 vor face program în folosul comunităţii, la Digi FM!

Digi FM (sub sloganul Ca să știi) emite din 2015 și este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține posturile de televiziune Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, canalul de filme în regim pay-tv Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și Hora TV, posturile de radio Pro FM, Digi FM, MusicFM și DanceFM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.