Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Radio 03.09.2018 16:02:40
PRO FM-MATINAL / Miu și Striblea „Condamnați la matinal” într-un nou sezon la DigiFM
București (MEDIA EXPRES) / 3 sep 2018 / Miu și Striblea revin la matinalul DigiFM După vacanța de vară, de luni până vineri, aducând știri din 30 în 30 de minute, cele mai importante subiecte ale zilei, comentate pe larg alături de ascultători și de invitații din studio.

Nu lipsesc Sertarul lui Ciuclaru, cu același Bogdan Ciuclaru pus pe glume și caricaturi verbale, Ungurul Bulan, cu toate personajele lui și iubite de ascultători, Radu Paraschivescu, pus și el pe glume cu piper, în special pentru cei cărora le lipsește o cratimă... și o prezența feminină, care îi va însoți zi de zi, de la 06.30 la 10.00, Beatrice Ghiciov.

„Mă bucur că, din acest sezon, Bogdan Miu și Cătălin Striblea au decis să mă condamne și pe mine la matinal. Au crezut că, în sfârșit, va mai suferi cineva alături de ei din cauza trezitului la 5 dimineața. Dar ce n-au știut ei este că eu mă trezesc oricum foarte devreme și e chiar o plăcere pentru mine. Așa că o să am grijă ca ei să fie mai fresh decât au fost până acum, iar când fac pe „leșinații” vor afla cine e femeia din emisiunea asta”, ne-a spus Beatrice, cunoscută până acum datorită celor mai fierbinți roast-uri, „temute”de mulți artiști de la noi.

Miu şi Striblea, “condamnaţi la matinal”, alături de toți colegii lor! De luni până vineri, de la 6.30 la 10.00 vor face program în folosul comunităţii, la Digi FM!

Digi FM (sub sloganul Ca să știi) emite din 2015 și este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține posturile de televiziune Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, canalul de filme în regim pay-tv Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și Hora TV, posturile de radio Pro FM, Digi FM, MusicFM și DanceFM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.