×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 14.09.2018 10:22:30

TELESTE-DNA-TRANSCODERE_IBC 2018 / Operatorul finlandez de telecomunicatii ADN implementează transcoderele Teleste pentru TV și video la cerere



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 13 Sep 2018 / Operatorul finlandez de telecomunicatii ADN a ales transcoderele Teleste Optimo pentru livrarea serviciilor live TV și video la cerere (VOD) în rețelele OTT (over-the-top), potrivit unui comunicat Teleste difuzat înainte de începerea IBC 2018.

Transcoderele permit ADN să ofere clienților canale TV și videoclipuri în streaming cu o calitate a imaginii în standardul 4K, inclusiv conținut pe diverse dispozitive mobile.

"Pe măsură ce serviciile OTT cresc în popularitate printre consumatori, este important să satisfacem așteptările clienților cu conținut în cele mai recente standarde și pentru cele mai noi tipuri de dispozitive. Suntem încrezători că transcoderele Teleste ne permit să oferim un serviciu OTT de succes, cu o înaltă calitate și o adaptare ușoară la nevoile viitoare de livrare a conținutului", a declarat Pekka Jääskeläinen, șeful departamentului de dezvoltare a serviciilor de divertisment la DNA.

Transcoderele Optimo permite intrarea conținutului în orice rezoluție și convertirea acestuia la orice rezoluție de ieșire, menținând în același timp raportul calității cu bit-rate-ul. Toate rezoluțiile necesare pentru serviciul multi-screen sunt disponibile în același timp dintr-o singură platformă, ceea ce garantează operatorilor că serviciile sunt scalabile, flexibile și fiabile. De asemenea, Optimos oferă soluții avansate pentru televizoarele actuale și de generație următoare, inclusiv cele mai avansate din prezent, în formatele 4K / Ultra HD.

"Pentru operatorii care doresc să rămână alegerea numărul unu în rândul clienților, presiunea este de a oferi servicii inclusiv OTT fără rabat în ceea ce privește calitatea. ADN, ca furnizor important de servicii in Finlanda, oferă o tehnologie care permite clienților săi sa se bucure de conținutul TV și video ori de câte ori se dorește - fără a sacrifica nici macar un pic din calitatea fluxului", a declarat Julius Tikkanen, vicepreședinte pentru platformele de servicii video de la Teleste.

Teleste Optimo este conceput pentru a gestiona și distribui canale TV, precum și servicii în internet și video, prin intermediul rețelelor DVB, IPTV și OTT. Tehnologia de transcodare este alimentată de software-ul de procesare video AWS Elemental® Live pentru a oferi codare video și audio în timp real pentru transmisii TV cu plată, liniare, precum și pentru streaming live pe noile platforme media. Cu transcoderele Optimo, operatorii pot asigura o livrare ușoară a conținutului de la capul de rețea la domiciliu pentru vizionarea folosind set-top box-uri, PC-uri, tablete și telefoane mobile.

Teleste Optimo și soluțiile oferite de Teleste sunt expuse la IBC2018 între 14 și 18 septembrie la Amsterdam, la Standul 5.B68 sau pot fi văzute online la adresa www.teleste.com/ibc2018.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii pentru conexiunile în rețele de comunicații, pentru televiziune, internet, siguranța în locurile publice, transportul public, servicii broadband, de securitate și de informare și servicii conexe.

În 2017, vânzările nete ale Teleste (www.teleste.com) au ajuns la 235 de milioane de euro compania având în medie aproximativ 1.500 de angajați. Teleste este o companie publică listată la bursa Nasdaq Helsinki.

ADN Plc (www.dna.fi) este cel mai mare operator de cablu din Finlanda și cel mai mare furnizor de televiziune cu plată atât în ​​rețelele de cablu cât și în cele terestre. În 2017, ADN a înregistrat vânzări nete de 886 milioane de euro și un profit operațional de 124 milioane de euro. ADN are peste 3,9 milioane de abonați la rețelele de comunicații fixe și mobile. Grupul deține, de asemenea, ADN Store, cel mai mare lanț de retail din Finlanda care vinde telefoane mobile. ADN este o companie listă la bursa Nasdaq Helsinki Ltd.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL