Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 _Comunicaţii 14.09.2018 10:22:30
TELESTE-DNA-TRANSCODERE_IBC 2018 / Operatorul finlandez de telecomunicatii ADN implementează transcoderele Teleste pentru TV și video la cerere
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 13 Sep 2018 / Operatorul finlandez de telecomunicatii ADN a ales transcoderele Teleste Optimo pentru livrarea serviciilor live TV și video la cerere (VOD) în rețelele OTT (over-the-top), potrivit unui comunicat Teleste difuzat înainte de începerea IBC 2018.

Transcoderele permit ADN să ofere clienților canale TV și videoclipuri în streaming cu o calitate a imaginii în standardul 4K, inclusiv conținut pe diverse dispozitive mobile.

"Pe măsură ce serviciile OTT cresc în popularitate printre consumatori, este important să satisfacem așteptările clienților cu conținut în cele mai recente standarde și pentru cele mai noi tipuri de dispozitive. Suntem încrezători că transcoderele Teleste ne permit să oferim un serviciu OTT de succes, cu o înaltă calitate și o adaptare ușoară la nevoile viitoare de livrare a conținutului", a declarat Pekka Jääskeläinen, șeful departamentului de dezvoltare a serviciilor de divertisment la DNA.

Transcoderele Optimo permite intrarea conținutului în orice rezoluție și convertirea acestuia la orice rezoluție de ieșire, menținând în același timp raportul calității cu bit-rate-ul. Toate rezoluțiile necesare pentru serviciul multi-screen sunt disponibile în același timp dintr-o singură platformă, ceea ce garantează operatorilor că serviciile sunt scalabile, flexibile și fiabile. De asemenea, Optimos oferă soluții avansate pentru televizoarele actuale și de generație următoare, inclusiv cele mai avansate din prezent, în formatele 4K / Ultra HD.

"Pentru operatorii care doresc să rămână alegerea numărul unu în rândul clienților, presiunea este de a oferi servicii inclusiv OTT fără rabat în ceea ce privește calitatea. ADN, ca furnizor important de servicii in Finlanda, oferă o tehnologie care permite clienților săi sa se bucure de conținutul TV și video ori de câte ori se dorește - fără a sacrifica nici macar un pic din calitatea fluxului", a declarat Julius Tikkanen, vicepreședinte pentru platformele de servicii video de la Teleste.

Teleste Optimo este conceput pentru a gestiona și distribui canale TV, precum și servicii în internet și video, prin intermediul rețelelor DVB, IPTV și OTT. Tehnologia de transcodare este alimentată de software-ul de procesare video AWS Elemental® Live pentru a oferi codare video și audio în timp real pentru transmisii TV cu plată, liniare, precum și pentru streaming live pe noile platforme media. Cu transcoderele Optimo, operatorii pot asigura o livrare ușoară a conținutului de la capul de rețea la domiciliu pentru vizionarea folosind set-top box-uri, PC-uri, tablete și telefoane mobile.

Teleste Optimo și soluțiile oferite de Teleste sunt expuse la IBC2018 între 14 și 18 septembrie la Amsterdam, la Standul 5.B68 sau pot fi văzute online la adresa www.teleste.com/ibc2018.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii pentru conexiunile în rețele de comunicații, pentru televiziune, internet, siguranța în locurile publice, transportul public, servicii broadband, de securitate și de informare și servicii conexe.

În 2017, vânzările nete ale Teleste (www.teleste.com) au ajuns la 235 de milioane de euro compania având în medie aproximativ 1.500 de angajați. Teleste este o companie publică listată la bursa Nasdaq Helsinki.

ADN Plc (www.dna.fi) este cel mai mare operator de cablu din Finlanda și cel mai mare furnizor de televiziune cu plată atât în ​​rețelele de cablu cât și în cele terestre. În 2017, ADN a înregistrat vânzări nete de 886 milioane de euro și un profit operațional de 124 milioane de euro. ADN are peste 3,9 milioane de abonați la rețelele de comunicații fixe și mobile. Grupul deține, de asemenea, ADN Store, cel mai mare lanț de retail din Finlanda care vinde telefoane mobile. ADN este o companie listă la bursa Nasdaq Helsinki Ltd.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.