×


ONG -- Data și ora publicării: 20.09.2018 11:51:50

CREDIDAM-BILANȚ / CREDIDAM prezintă bilanțul repartiției din iunie 2018București (MEDIA EXPRES) / 20 sep 2018 / Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM) organizează o conferință de presă cu ocazia împlinirii a 22 de ani de activitate prilej cu care prezintă și un bilanț al ultimei repartiții de fonduri către artiști, din iunie 2018. Evenimentul este programat vineri, 21 septembrie, de la ora 10:30, la sediul CREDIDAM din Str. C.A. Rosetti nr.34 din București.

La conferință vorbesc Ștefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM și Mihai Cernea, președintele Comitetului Director, împreună cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical (BNS).

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele financiare ale asociației, o analiză comparativă asupra rezultatelor obținute în urma repartiției din iunie 2018 versus repartițiile din anii precedenți, precum și principala problemă cu care asociația se confruntă în prezent – impozitarea excesivă a artiștilor, conform noilor modificări aduse Normelor de aplicare a Codului Fiscal.

De asemenea, pe lista de discuții se regăsește și statusul campaniei FAIR INTERNET, o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Coaliția FAIR INTERNET tocmai a primit votul Parlamentului European pentru introducerea unor noi prevederi legale care să le asigure artiștilor o remunerație echitabilă pentru toate modurile de exploatare a muncii lor, inclusiv pentru utilizările la cerere.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL