Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONG 20.09.2018 11:51:50
CREDIDAM-BILANȚ / CREDIDAM prezintă bilanțul repartiției din iunie 2018
București (MEDIA EXPRES) / 20 sep 2018 / Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM) organizează o conferință de presă cu ocazia împlinirii a 22 de ani de activitate prilej cu care prezintă și un bilanț al ultimei repartiții de fonduri către artiști, din iunie 2018. Evenimentul este programat vineri, 21 septembrie, de la ora 10:30, la sediul CREDIDAM din Str. C.A. Rosetti nr.34 din București.

La conferință vorbesc Ștefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM și Mihai Cernea, președintele Comitetului Director, împreună cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical (BNS).

În cadrul conferinței vor fi prezentate rezultatele financiare ale asociației, o analiză comparativă asupra rezultatelor obținute în urma repartiției din iunie 2018 versus repartițiile din anii precedenți, precum și principala problemă cu care asociația se confruntă în prezent – impozitarea excesivă a artiștilor, conform noilor modificări aduse Normelor de aplicare a Codului Fiscal.

De asemenea, pe lista de discuții se regăsește și statusul campaniei FAIR INTERNET, o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Coaliția FAIR INTERNET tocmai a primit votul Parlamentului European pentru introducerea unor noi prevederi legale care să le asigure artiștilor o remunerație echitabilă pentru toate modurile de exploatare a muncii lor, inclusiv pentru utilizările la cerere.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.