= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 24.09.2018 11:10:44
INTERNET-COMUNICAȚII-CONFERINȚĂ-RONOG / Conferința RONOG 5 se va desfășura pe 23 octombrie
București (MEDIA EXPRES) / 24 sep 2018 / A cincea conferință Romanian Network Operators Group / RONOG, adresată companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și autorităților de reglementare, furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc., va avea loc marți 23 octombrie, începând cu ora 9.00, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand din București.

RONOG (Romanian Network Operators Group) este un grup de lucru al operatorilor de rețele din România creat la inițiativa Asociației Interlan care anul acesta aniversează 13 ani de existență.

Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drept de vot în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drept de vot a organizației europene RIPE NCC.

RONOG 5 este un eveniment organizat cu susținerea sponsorilor: Facebook, Flowmon Networks, RIPE NCC, Internet Society, NXDATA, Viva Telecom, Chroot Network, BMS IT și Tele-Grup.

Printre susținători și parteneri media se numără: Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), European Internet Exchange Association (Euro-IX), Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Informatică (CERT-RO), Asociația de Fibră Optică din România (AFOR), revista Agora, Agerpres, European Cyber Security Month (ECSM), Softlead, revista MediaExpres și Market Watch.

Înscrierile pentru participare și programul integral al conferinței este disponibil pe http://www.ronog.ro. Până în momentul publicării acestei știri în program erau confirmate cuvântul de deschidere susținut de Eric Andrei Băleanu, InterLAN și Varujan Pambuccian și prezentările din cadrul Infrastructure & Network Operators susținute de Jose Leitao, Facebook și Mikael Holmberg, Extreme Networks.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.