×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.09.2018 11:10:44

INTERNET-COMUNICAȚII-CONFERINȚĂ-RONOG / Conferința RONOG 5 se va desfășura pe 23 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 24 sep 2018 / A cincea conferință Romanian Network Operators Group / RONOG, adresată companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și autorităților de reglementare, furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc., va avea loc marți 23 octombrie, începând cu ora 9.00, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand din București.

RONOG (Romanian Network Operators Group) este un grup de lucru al operatorilor de rețele din România creat la inițiativa Asociației Interlan care anul acesta aniversează 13 ani de existență.

Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drept de vot în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drept de vot a organizației europene RIPE NCC.

RONOG 5 este un eveniment organizat cu susținerea sponsorilor: Facebook, Flowmon Networks, RIPE NCC, Internet Society, NXDATA, Viva Telecom, Chroot Network, BMS IT și Tele-Grup.

Printre susținători și parteneri media se numără: Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), European Internet Exchange Association (Euro-IX), Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Informatică (CERT-RO), Asociația de Fibră Optică din România (AFOR), revista Agora, Agerpres, European Cyber Security Month (ECSM), Softlead, revista MediaExpres și Market Watch.

Înscrierile pentru participare și programul integral al conferinței este disponibil pe http://www.ronog.ro. Până în momentul publicării acestei știri în program erau confirmate cuvântul de deschidere susținut de Eric Andrei Băleanu, InterLAN și Varujan Pambuccian și prezentările din cadrul Infrastructure & Network Operators susținute de Jose Leitao, Facebook și Mikael Holmberg, Extreme Networks.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL