×

Cinema -- Data și ora publicării: 25.09.2018 13:32:33

DACI-FILM-PREMIERĂ / Scurtmetrajul „Pentru România” se lansează în cinematografe vineri, 5 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2018 / Un film mai puțin obișnuit pentru producția cinematografică contemporană, despre doi războinici daci care călătoresc în timp până în prezent, în regia lui Andrei Bărbat, va intra în cinematografe din 5 octombrie.

Din distribuţie fac parte: Andrei Bărbat (cel care semnează şi scenariul şi regia lungmetrajului), Alexandru Şinca, Silvana Şorop, Mădălin Alexandru Negoiţă, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurenţiu Dima.

Avanpremiera filmului va avea loc pe 4 octombrie la Qreator by IQOS, unde alături de presă şi de bloggeri, va participa în calitate de MC şi Radu Valahu, supranumit braţul de fier al României, cel mai puternic om din România.

Premiera filmului va avea loc astfel:

Bucureşti: 5 octombrie - Cinema Europa şi Cinema Glendale
Târgu Mureş: 11 octombrie - Cinema Arta
Petroşani: 11 octombrie - Cinema Victoria
Caransebeş: 11 octombrie - Cinema Luna
Reşiţa: 11 octombrie - Cinema Dacia
Slatina: 25 octombrie - Cinema Slatina
Piteşti: 8 noiembrie - Cinema Trivale
Sfântu Gheorghe: 29 noiembrie - Cinema Arta Művész Mozi by Cityplex.

Pe 7 decembrie filmul “Pentru România” va fi disponibilă pe platforma Vimeo On Demand, atât pentru români, cât şi pentru spectatorii din străinătate, pelicula fiind subtitrată în limba engleză.

Trailerele oficiale sunt disponibile pe youtube la adresele: https://www.youtube.com/watch?v=WIJLRDsiA-c; https://www.youtube.com/watch?v=z7SUMVzki4Q și filmul are o pagină de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/FilmPentruRomania/

Potrivit comunicatului de presă care anunță premiera, Dacron îşi propune să inspire un public cât mai numeros cu producţiile cinematografice realizate într-un stil propriu, inconfundabil, să aducă în faţa spectatorilor filme inspiraţionale, poveşti epice, aventură şi acţiune, conştientizare cu privire la subiecte sociale. Echipa de producători e formată din patru tineri care la vârsta de 23 de ani au experienţa realizării a două lungmetraje.

“Ne dorim să oferim publicului, prin producţiile noastre, un subiect care să-I pună pe gânduri, să-i inspire. SUA are Hollywood, India are Bollywood, Japonia are anime-uri, Coreea de Sud are K-Drama, România ce are? Prin Dacron, vrem să fim parte din răspuns”, a declarat Andrei Bărbat, directorul Dacron Productions (dacron.ro).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL