×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.10.2018 11:53:43

DIVA-CORONER-DISTRIBUȚIE / Noul serial "Coroner" va fi difuzat în România la Diva



București (MEDIA EXPRES) / 10 octo 2018 / NBCUniversal International Networks (NBCUIN) a anunțat la 10 octombrie achiziția drepturilor internaționale de difuzare pentru serialul cu detectivi "Coroner" de la Cineflix Rights, cu opt episoade de o oră ce vor fi difuzate în România la DIVA.

Seria originală CBC creată de Morwyn Brebner (Rookie Blue, Saving Hope) și produsă de Muse Entertainment, Back Alley Films și Cineflix Studios va fi difuzată și în Regatul Unit, Germania, Franța, Spania, Polonia, Africa, America Latină, Brazilia și Australia din 2019.

Inspirat de seria de cărți de succes a lui M.R. Hall, Coroner este un serial de investigații criminalistice cu un personaj feminin în rolul principal care o urmărește pe Jenny Cooper – interpretată de Serinda Swan ("Inhumans", "Ballers") – un nou anchetator care investighează decese suspecte în Toronto. Jenny este un investigator curajos și hotărât, dar totuși vulnerabil, motivat de dorința de a afla adevărul.

Fost medic la camera de gardă și mamă singură, aceasta descoperă că are o relație specială cu moartea după decesul soțului său, când îi este dezvăluit un secret din trecut. Povestea cazurilor investigate se bazează pe realitate, Jenny este un legist din zilele noastre, un mediator în relația cu moartea chiar și când acest lucru îi deranjează pe cei din jur și un apărător a celor care sunt neputincioși sau se află în mare pericol.

În serialul Coroner joacă și Roger Cross (Dark Matter, The X-Files) în rolul lui Donovan “Mac” McAvoy, un detectiv al poliției care o are ca partener pe Jenny; Eric Bruneau ("Blue Moon") în rolul lui Liam, noul vecin al lui Jenny și Ehren Kassam ("DeGrassi: Next Class") în rolul lui Ross, fiul lui Jenny în vârstă de 17 ani. Deasemenea se alătură distribuției Tamara Podemski ("Rabbit Fall") în rolul lui Alison Trent, colega excentrică a lui Jenny; Alli Chung ("Dark Matter", "The Expanse") în rolul lui Taylor Kim - un detectiv criminalist foarte inteligent, aflat la începutul carierei; Lovell Adams-Gray ("Second Jen") în rolul doctorului Dwayne Allen, un patolog tânăr și idealist și Saad Siddiqui ("Incorporated", "Taken") în rolul lui Dr. Neil Sharma, un medic psihiatru foarte intuitiv.

“Coroner este un mix compus din personaje complexe care investighează cazuri de crimă și un scenariu fascinat, care fac acest serial foarte potrivit pentru brandurile noastre de televiziune internaționale”, a declarat Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. “Suntem foarte încântați să aducem în 2019 acest serial unic pe canalele noastre TV de pe cinci continente.”

“Suntem foarte entuziasmați să lucrăm din nou cu echipa NBCU International Networks pentru lansarea serialului Coroner pe canalele TV din portofoliu,” a spus Peter Emerson, Președinte Cineflix Studios. “Serinda Swan aduce multă umanitate și intensitate rolului său de anchetator, calități care vor rezona cu un public internațional.”

"Coroner" este produs de Muse Entertainment, Back Alley Films și Cineflix Studios. Morwyn Brebner is creatorul și producătorul executiv; Adrienne Mitchell (Durham County, Bellevue) este lead director și producător executiv Back Alley Films; Jonas Prupas producător executiv Muse Entertainment; împreună cu Peter Emerson și Brett Burlock producători executivi ai Cineflix Studios.

"Coroner" este distribuit internațional de Cineflix Rights și este în acest moment în producție în Toronto, Canada.

Premiera "Coroner" va avea loc în Canada, la CBC, în iarna anului 2019.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL