×

Programe TV -- Data și ora publicării: 11.10.2018 15:34:14

CARTOON NETWORK-PREMIERĂ / Cartoon Network lansează serialul animat de aventură “Craig şi Dumbrava”



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 11 oct 2018 / Cartoon Network difuzează serialul original “Craig şi Dumbrava” începând de luni, 15 octombrie, despre tânărul Craig și prietenii săi J.P. și Kelsey în universul suburban din vecinătate, cunoscut sub numele de Dumbrava.

Animaţia îi urmăreşte pe cei trei în timp ce explorează dumbrava de cartier, o utopie fără limite, plină de copii, plină de personaje colorate, un loc ce le permite să inventeze şi să trăiască aventuri nesfârșite în fiecare zi, în sălbăticie, în propria lor lume.

În fiecare episod, copiii se antrenează fie în zone neexplorate din Dumbravă, unde întâlnesc noi copii, fie se confruntă cu probleme în timpul petrecerii lor.

Creat de Matt Burnett și Ben Levin și realizat în Studiourile Cartoon Network, “Craig şi Dumbrava” este cel mai recent serial care provine din programul artiștilor la nivel mondial al Studiourilor CN.

Serialul începe din 15 octombrie și este difuzat de luni până vineri, de la ora 17:25, exclusiv la Cartoon Network.

Cartoon Network este una dintre principalele televiziuni pentru copii ce se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără “Uimitoarea lume a lui Gumball”, “Ben 10”, “Fetiţele Powerpuff”, “Să-nceapă aventura” şi “Un show obişnuit”. Cartoon Network televiziunea paneuropeană a fost lansată în 1993, iar Cartoon Network are în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi cu distribuție în 131 milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network (www.CartoonNetwork.ro) este operat de Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL