×


Legislaţie -- Data și ora publicării: 23.10.2018 13:24:57

DECIZIE 220-CNA-CONSULTARE / ARCA cere o întâlnire publică pentru modificarea deciziei CNA 220/2011București (MEDIA EXPRES) / 23 oct 2018 / Asociația Română de Comunicații Audiovizuale a dat publicității un document remis CNA și datat 18 octombrie care conține mai multe propuneri 
în cadrul procedurii de consultare privind proiectul de modificare a deciziei 220/2011, solicitând totodată organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ.

ARCA are propuneri printre altele legate de intervenția medicilor în emisiunile audiovizuale, promovarea cultelor religioase, programele care conțin jocuri de noroc, precum și spoturile
publicitare care promovează astfel de jocuri și mesajele de interes general legate de consumul de apă, consumul de alcool și dreptul copiilor cu dizabilități să învețe în orice școală.

Potrivit site-ului CNA consultarea pe modificarea deciziei 220 s-a închieat la 18 octombrie.

ARCA este organizația radiodifuzorilor privați din România care dețin televiziuni și radiouri din care fac parte marile grupuri Antena și Pro TV și cele mai importante televiziuni naționale.
(MEDIA EXPRES)
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL