×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.11.2018 17:47:55

”Jurnalul de seară” de la Digi24 se difuzează și duminica de la ora 21:00



București (MEDIA EXPRES) / 9 nov 2018 / “Jurnalul de seară”, principalul talk-show al Digi24, se va difuza de luni până joi, în intervalul 19:00 – 22:00, și duminica, în intervalul 21:00 - 23:00, începând cu 11 noiembrie, potrivit unui comunicat Digi / RCS & RDS.

Cosmin Prelipceanu va deschide săptămâna de știri, încă din ajunul acesteia, cu o dezbatere despre subiectele de actualitate, la care vor participa actori importanți ai scenei politice și economice a României, jurnaliști, analiști și comentatori. De asemenea, principalul tronson al zilei, respectiv intervalul 19:00 - 22:00, va fi alocat aceleiași emisiuni, de luni până joi, într-un format mai interactiv și cu o agendă a discuțiilor pe teme politice, economice, sociale sau din actualitatea internațională, după o rețetă care încurajează diversitatea opiniilor și analiza nuanțată.

Ediția de joi a emisiunii se va bucura, la fel ca până acum, de prezența în platou a jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

„În ultimii ani, discursul public s-a bazat preponderent pe antagonizarea, demonizarea adversarului. Discursul mediatic a urmat același trend și, deopotrivă cu media, publicul resimte și manifestă puțin interes sau chiar dispreț față de tabăra adversă. Oamenii au nevoie, mai mult ca niciodată, de opinii avizate, de specialiști capabili să demonteze acest discurs al partizanatului și să-i facă să înțeleagă realitatea lumii în care trăiesc. În fiecare ediție a emisiunii, publicul va avea ocazia să întâlnească politicieni, politologi, economiști, lideri de opinie și jurnaliști. Alături de ei vom afla care sunt temele cu adevărat importante, subiectele care fac știri zi de zi, dar și pe cele care vor ghida agenda săptămânii viitoare”, a declarat jurnalistul Cosmin Prelipceanu.

Principalul talk-show de la Digi24 respectă valorile de echilibru, echidistanţă şi imparţialitate ale postului, potrivit comunicatului, întărind poziționarea televiziunii de știri a Grupului Digi | RCS & RDS în peisajul media autohton. Impresiile și comentariile telespectatorilor sunt binevenite și încurajate pe pagina Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/JurnaluldeSearaDigi24/ .

Digi24 este o televiziune de știri care are sloganul „Informația la putere” și face parte din grupul Digi| RCS & RDS,
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL