×

Autorităţi -- Data și ora publicării: 19.11.2018 14:51:06

CARTOON-POWERPUFF-ANIVERSARE / Cartoon Network sărbătorește 20 de ani de existență a serialului „Fetițele Powerpuff”



București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2018 / Cartoon Network aniversează luna aceasta 20 de ani de la lansarea serialului animat “Fetițele Powerpuff”, cu Blossom, Bubbles și Buttercup în rolurile principale, cu un videoclip special creat de femei din lumea animației, dar și printr-un program de internship, lansarea unui pulover EMPOWERPUFF împreună cu Lingua Franca și printr-o retrospectivă a premiilor câștigate de-a lungul timpului de această animație.

În cadrul evenimentelor aniversare, Cartoon Network își propune să amplifice valorile aduse de cele trei supereroine ca reprezentante ale creșterii importanței femeilor la nivel global.

Cinci femei animator din Argentina, China, Ungaria, Coreea de Sud și Statele Unite și-au unit puterile pentru a crea fiecare câte o animație de șapte secunde pentru o nouă versiune a coloanei sonore a serialului. Cele cinci animații au format împreună cel mai nou videoclip #empowerpuff.

Cele cinci creatoare sunt Dahee Jeong, Coreea de Sud, Delfina Perez Adan, Argentina, Xiya Lan, China, Réka Bucsi, Ungaria și Jasmin Lai & Marlène Beaube, Chromosphere, SUA.

Programul de internship EMPOWERPUFF este oportunitate unică de a fi un ambasador oficial al serialului “Fetițele Powerpuff” și va amplifica valorile brandului pe parcursul anului viitor. Ca parte a acestui program, candidații selectați vor fi ambasadori ai încrederii, creșterii importanțeiși a respectului de sine pe toate platformele de social media ale Cartoon Network.

Gândită ca o experiență interactivă, ambasadorii aleși vor activa în departamentele de producție și marketing, împărtășind cu fanii din experiența lor. Detalii pentru candidații care vor să aplice la program sunt disponibile online la adresa: http://empowerpuffinternship.com/.

Cartoon Network și Lingua Franca au colaborat pentru a lansa împreună un pulover negru, din cașmir, brodat de mână în trei culori: albastru, verde și roz, care va fi disponibil de la măsura S la XL.Ca parte a unui viziuni comune de educație a fetelor și femeilor pentru un viitor sănătos și de succes, profitul obținut va fi donat către The Lower Eastside Girls Club.

Serialul “Fetițele Powerpuff” poate fi urmărit la Cartoon Network, de luni până vineri, de la ora 14.05.

Cartoon Network difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri pentru băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, “Ben 10: Omnivers”, “Să-nceapă aventura” şi “Un show obişnuit”. Televiziunea a fost lansată la nivel paneuropean în 1993, iar Cartoon Network are în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network aparține Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL