Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:19.06.2019
Data ultimei ştiri: 18.06.2019 17:12:39
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Autorităţi 19.11.2018 14:51:06
CARTOON-POWERPUFF-ANIVERSARE / Cartoon Network sărbătorește 20 de ani de existență a serialului „Fetițele Powerpuff”
București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2018 / Cartoon Network aniversează luna aceasta 20 de ani de la lansarea serialului animat “Fetițele Powerpuff”, cu Blossom, Bubbles și Buttercup în rolurile principale, cu un videoclip special creat de femei din lumea animației, dar și printr-un program de internship, lansarea unui pulover EMPOWERPUFF împreună cu Lingua Franca și printr-o retrospectivă a premiilor câștigate de-a lungul timpului de această animație.

În cadrul evenimentelor aniversare, Cartoon Network își propune să amplifice valorile aduse de cele trei supereroine ca reprezentante ale creșterii importanței femeilor la nivel global.

Cinci femei animator din Argentina, China, Ungaria, Coreea de Sud și Statele Unite și-au unit puterile pentru a crea fiecare câte o animație de șapte secunde pentru o nouă versiune a coloanei sonore a serialului. Cele cinci animații au format împreună cel mai nou videoclip #empowerpuff.

Cele cinci creatoare sunt Dahee Jeong, Coreea de Sud, Delfina Perez Adan, Argentina, Xiya Lan, China, Réka Bucsi, Ungaria și Jasmin Lai & Marlène Beaube, Chromosphere, SUA.

Programul de internship EMPOWERPUFF este oportunitate unică de a fi un ambasador oficial al serialului “Fetițele Powerpuff” și va amplifica valorile brandului pe parcursul anului viitor. Ca parte a acestui program, candidații selectați vor fi ambasadori ai încrederii, creșterii importanțeiși a respectului de sine pe toate platformele de social media ale Cartoon Network.

Gândită ca o experiență interactivă, ambasadorii aleși vor activa în departamentele de producție și marketing, împărtășind cu fanii din experiența lor. Detalii pentru candidații care vor să aplice la program sunt disponibile online la adresa: http://empowerpuffinternship.com/.

Cartoon Network și Lingua Franca au colaborat pentru a lansa împreună un pulover negru, din cașmir, brodat de mână în trei culori: albastru, verde și roz, care va fi disponibil de la măsura S la XL.Ca parte a unui viziuni comune de educație a fetelor și femeilor pentru un viitor sănătos și de succes, profitul obținut va fi donat către The Lower Eastside Girls Club.

Serialul “Fetițele Powerpuff” poate fi urmărit la Cartoon Network, de luni până vineri, de la ora 14.05.

Cartoon Network difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri pentru băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, “Ben 10: Omnivers”, “Să-nceapă aventura” şi “Un show obişnuit”. Televiziunea a fost lansată la nivel paneuropean în 1993, iar Cartoon Network are în prezent versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network aparține Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.