×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2018 13:01:31

BBC-DINASTII-PROMOVARE / BBC EARTH promovează documentarul „Dinastii” la București



București (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2019 / BBC Earth derulează o campanie extinsă de promovare a noului documentar “Dinastii”, pe care îl prezintă ca fiind o nouă serie de referință cu povești intime și puternice despre famiii, lideri și eroi – animale - luptând pentru supraviețuire.

Documentarul “Dinastii” are premiera în România joi, 22 noiembrie, la ora 23:00, cu episoade în reluare vinerea, de la ora 17:10 și sâmbăta, de la ora 19:00, exclusiv pe televiziunea BBC Earth.

Pentru promovarea seriei, BBC a adus cinci din cele mai cunoscute și periclitate animale de pe planetă pe străzile din București, protagoniștii noii serii: cimpanzeul, pinguinul imperial, câinele sălbatic african, leul și tigrul.

Machete supradimensionate ale acestora au fost plasate în locații diferite - Piața Romană, Piața Revoluției, Piața Universității, Hanul lui Manuc, Piața Charles de Gaulle - și sunt promovate pe rețelele de socializare de către vedete precum Ana Morodan, Cristina Bazavan, Dana Rogoz, Cosmin Tudoran și George Buhnici.

Tot cu ocazia lansării documentarului, BBC Earth a organizat o proiecție pentru presă a primului episod, avându-l ca invitat pe Simon Blakeney – producătorul episodului “Leii”. Simon a lucrat pentru BBC Studios, Departamentul de Istorie Naturală de mai bine de 12 ani, acesta spunând despre filmările pentru documentar că au fost printre cele mai incredibile momente din cariera sa. Simon a vorbit la București despre provocările apărute în timpul filmărilor, despre preocuparea sa față de speciile pe cale de dispariție și despre planurile viitoare.

Seria “Dinastii” constituie un nou tip de documentar de istorie naturală, potrivit BBC. Cele cinci episoade despre cinci dintre cele mai cunoscute și periclitate animale de pe planetă au de data aceasta ca punct central noțiunea de familie și urmărește liderii și eroii din regnul animal. “Nicio altă serie de referinţă nu a mai oferit telespectatorilor posibilitatea să urmărească viețile animalelor atât de aproape, permiţându-le să observe cum luptă în condiţii potrivnice pentru supraviețuire și pentru viitorul familiilor din care fac parte”, potrivit BBC.

Pentru fiecare episod din „Dinastii”, echipele de filmare au petrecut câteva sute de zile într-o singură locaţie, acolo unde trăieşte fiecare dintre animalele observate. Pentru realizarea seriei BBC s-a alăturat animalelor și familiilor acestora în momente critice din vieţile lor - un lider cimpanzeu se luptă să îşi menţină poziția și să scape cu viaţă la marginea Saharei, o familie de mii de pinguini imperiali se adună pe tărâmurile îngheţate ale Antarcticii în aşteptarea celei mai reci şi mai nemiloase ierni de pe pământ, o leoaică puternică, abandonată de masculi, îşi conduce familia, ferind-o de pericolele cele mai grave ale savanei africane, pe luncile din Zimbabwe, neînţelegerile dintre o mamă și o fiică amenință viitorul uneia dintre ultimele mari familii de câini sălbatici africani și o tigroaică din junglele Indiei încearcă să îşi crească puii sub presiuni din ce în ce mai mari din partea rivalilor și a oamenilor”.

Mai multe video de promovare și trailere sunt disponibile online la adresele: https://www.youtube.com/watch?v=JWI1eCbksdE și https://www.bbcchannels.com/bbc-romania, pe canalul youtube al BBC Earth la adresa: https://www.youtube.com/user/BBCEarth și pe contul Facebook al BBC Earth: https://www.facebook.com/bbcearth/

BBC Studios este filiala comercială a grupului BBC, formată în aprilie 2018 prin fuziunea BBC Worldwide și BBC Studios. Compania include activitățile pentru finanțarea conținutului, dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile de brand, are birouri pe 22 de piețe globale, șase baze de producție în Marea Britanie și baze de producție și parteneriate în nouă alte țări din lume. Compania, care produce 2.500 de ore de conținut pe an. BBC Studios are venituri de 1,4 miliarde de lire sterline și a returnat anual în jur de 200 de milioane de lire sterline către BBC Group.

BBC EARTH este televiziunea de documentare a BBC, fiind operată comercial și la internațional prin intermediul BBC Studios. Încă de la lansare, BBC Earth s-a dezvoltat pe mai multe platforme ce includ televiziunea, organizarea de evenimente live, pe social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și difuzare online, pe BBC.com.

Comunicarea pentru BBC Studios în România este realizată prin intermediul companiei Eventures.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL