Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 27.11.2018 08:57:34
TELEKOM-15 EURO-NETFLIX CADOU / Telekom a introdus 6 luni gratuite la Netflix în noua ofertă de 15 euro
București (MEDIA EXPRES) / 27 nov 2018 / Telekom Romania a anunțat la 26 noiembrie o ofertă nouă pentru telefonia mobilă și internet care include în premieră 6 luni abonament gratuit la serviciul de streaming pentru filme și seriale Netflix.

Este prima oară când un operator major de telecomunicații din România pune în centrul unei oferte accesul la serviciile de streaming de tip OTT cum este Netflix, care sunt recunoscute ca un factor de stres pentru audiența televiziunii lineare tradiționale distribuiită prin cablu sau satelit.

Prețul pentru oferta simplificată de la Telekom este de 15 euro pentru abonament la mobil, internet fix și televiziune.

Pe mobil oferta include internet 4G nelimitat, sub brandul #Netliberare, lansat în urmă cu un an.

Clienții rezidențiali pot cumpăra de asemenea smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă și cu avans zero, și bonus 6 luni de Netflix gratuit la abonament mobil la 5 euro / luna disponibile clientilor noi de servicii integrate (fix-mobil), cat și clienților care au deja servicii fixe și achizitionează un abonament de servicii mobile.

Dacă există un abonament mobil, serviciile de televiziune și Internet fix sunt oferite fiecare la 5 euro pe lună, plus șase luni de Netflix cadou.

Portofoliul simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix beneficiază de viteza maximă disponibilă la adresa clientului, de până la 1000 de Mbps.

Lansarea ofertei a fost făcută în cadrul unui eveniment desfășurat la București la care au participat Miroslav Majoros, CEO Telekom România, Andreas Elsner, Chief Commercial Officer – Segment Rezidential, Telekom România, Roxana Băiaș, Director Marketing – Segment Rezidential, Telekom România și Ruxandra Vodă, Director Comunicare, Telekom România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.