×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.11.2018 08:57:34

TELEKOM-15 EURO-NETFLIX CADOU / Telekom a introdus 6 luni gratuite la Netflix în noua ofertă de 15 euro



București (MEDIA EXPRES) / 27 nov 2018 / Telekom Romania a anunțat la 26 noiembrie o ofertă nouă pentru telefonia mobilă și internet care include în premieră 6 luni abonament gratuit la serviciul de streaming pentru filme și seriale Netflix.

Este prima oară când un operator major de telecomunicații din România pune în centrul unei oferte accesul la serviciile de streaming de tip OTT cum este Netflix, care sunt recunoscute ca un factor de stres pentru audiența televiziunii lineare tradiționale distribuiită prin cablu sau satelit.

Prețul pentru oferta simplificată de la Telekom este de 15 euro pentru abonament la mobil, internet fix și televiziune.

Pe mobil oferta include internet 4G nelimitat, sub brandul #Netliberare, lansat în urmă cu un an.

Clienții rezidențiali pot cumpăra de asemenea smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă și cu avans zero, și bonus 6 luni de Netflix gratuit la abonament mobil la 5 euro / luna disponibile clientilor noi de servicii integrate (fix-mobil), cat și clienților care au deja servicii fixe și achizitionează un abonament de servicii mobile.

Dacă există un abonament mobil, serviciile de televiziune și Internet fix sunt oferite fiecare la 5 euro pe lună, plus șase luni de Netflix cadou.

Portofoliul simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix beneficiază de viteza maximă disponibilă la adresa clientului, de până la 1000 de Mbps.

Lansarea ofertei a fost făcută în cadrul unui eveniment desfășurat la București la care au participat Miroslav Majoros, CEO Telekom România, Andreas Elsner, Chief Commercial Officer – Segment Rezidential, Telekom România, Roxana Băiaș, Director Marketing – Segment Rezidential, Telekom România și Ruxandra Vodă, Director Comunicare, Telekom România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL