Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 __Televiziune 28.11.2018 17:17:57
CINEMARATON-CENTENAR-PROGRAM / CINEMARATON difuzează în premieră și în exclusivitate, "Istoria românilor ca-n filme"
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 28 nov 2018 / Cinemaraton, dedicat filmelor românești de toate genurile și din toate timpurile, marchează cu un program special CENTENARULUI MARII UNIRI începând de joi 29 noiembrie, de la ora 20:00, când difuzează în premieră și în exclusivitate filmul de montaj „NAȘTEREA ȘI RENAȘTEREA UNEI NAȚIUNI”, parte dintr-un proiect original Cinemaraton, „ISTORIA ROMÂNILOR CA-N FILME”.

Filmul este descris într-un comunicat de presă difuzate de Cinemaraton ca fiind „un experiment inedit, un colaj video din peste 100 de filmări istorice, 2.000 de ani de istorie într-un film de 3 ore jumătate cu de toate. Eroii noștri îndrăgiți, secvențe de luptă, trădări și sinucideri, crime și criminali, dragoste și ură de neam și de țară, răsturnări de situație și mai ales de regimuri politice, într-un thriller despre trecutul, prezentul și viitorul României”.

De asemenea, tot în premieră absolută, de 1 Decembrie începand cu ora 00:00, Cinemaraton difuzează un maraton de 24 de ore cu cele mai apreciate filme istorice semnate de regizorul Sergiu Nicolaescu. În program sunt incluse filmele „Dacii”, „Mihai Viteazul” şi „Triunghiul morții”. Maratonul va fi prefațat de un interviu cu regizorul Sergiu Nicolaescu din seria „Nemuritorii filmului”, în regia Lianei Tatos.

Duminică, 2 decembrie, Cinemaraton! Difuzează începând cu ora 8:00 un program special de filme pentru copii semnate de către regizorii Ion Popescu Gopo și Elisabeta Bostan.

CINEMARATON este singura televiyiune dedicată în exclusivitate cinematografiei românești, fiind lansată de Digital Cable Systems S.A. (AKTA) la 30 martie 2017.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems S.A. și AKTA Telecom S.A., companii care furnizează servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă și mobilă) clienților rezidențiali și de business. Companiile operează în peste 3.000 de localități din 35 de județe.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.