Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 10.12.2018 13:34:16
MINIMAX-SERIAL RUSESC-PREMIERĂ / „MASHA ȘI URSUL” este premiera iernii la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 10 dec 2018 / Moș Crăciun le aduce micilor telespectatori Minimax un cadou special, premiera noului serial animat rusesc „Masha și ursul”, din 25 decembrie, de luni până vineri, de la orele 9:25 și 17:25 (în reluare).

Minimax va difuza câte trei episoade din producția lansată în 2009 și îndrăgită de copiii din toată lumea. Serialul rusesc este inspirat de basmul omonim, are trei serii a câte 26 de episoade, a fost tradus în 25 de limbi și difuzat în peste 100 de țări.

Fetița Masha este o puștoaică deșteaptă și pasionată de explorarea zilnică a pădurii unde locuiește, alături de porcul, capra și câinele ei. Într-o zi, urmărește un fluture și ajunge în casa unui urs plecat la pescuit. La întoarcerea ursului, cei doi se împrietenesc și au parte de numeroase aventuri împreună. În cele trei sezoane ale simpaticei povești apar și verișoara Mashei (Dasha), un pinguin, un pui de panda din China, doi lupi a căror casă e o fostă ambulanță, un tigru care a lucrat la circ și o ursoaică.

Serialul a inspirat un spectacol pe gheață în Slovacia (lansat în 2015 și adaptat apoi în Cehia, Slovenia, Croația, Serbia, Estonia și Emiratele Arabe Unite). Multe dintre episoade au devenit extrem de populare online: de exemplu, varianta în rusă al celui de-al 17-lea episod al poveștii este al patrulea cel mai vizionat clip de pe YouTube, cu 3,298 milioane de vizualizări.

Sacul Moșului mai conține și alte noutăți, în luna decembrie, special pentru fanii Minimax:
- „Pompierul Sam” (sezonul 11), premieră, din 12 decembrie, zilnic, de la ora 06:20. În cel mai nou sezon al serialului (producție 2017 – 2018), orășelul Pontypandy este vizitat de un prinț, o pisică le dă bătăi de cap tuturor, iar Sam și colegii lui trebuie să salveze situația când pădurea este cuprinsă de flăcări, când un submarin rămâne blocat pe fundul unui lac și când apar probleme în munții din apropiere.

- „Turbo F.A.S.T.” (sezonul 2), premieră, din 25 decembrie, zilnic, de la ora 06:35. În noul set de episoade, melcii vitezomani au parte de noi aventuri pe pista auto, dar și în afara ei: Turbo e atacat de un ninja, Burn trebuie să facă servicii în folosul comunității, Chet dispare în timpul unui act de magie, iar un supereou îl roagă pe eroul nostru să îi dea o mână de ajutor în oprirea răufăcătorilor din oraș.

- „Spirit – Cu sufletul liber” (sezonul 1), premieră, din 25 decembrie, zilnic, de la ora 20:00. Noul serial DreamWorks este bazat pe filmul animat „Spirit – Armăsarul Vestului Sălbatic” (2002). Acțiunea are loc în secolul XIX, în orășelul de frontieră Miradero, unde Lucky (o fetiță de 12 ani) se împrietenește cu un mustang pe nume Spirit, mânzul cailor din filmul amintit. Povestea lansată în 2017 are 39 de episoade, în total.

- Maraton „«Domnul Peabody şi Sherman» Show”, 31 decembrie, de la ora 21:50. Eroii animați le promit micilor tepespectatori un Revelion distractiv pe Minimax, unde pot urmări primele 5 episoade ale poveștii pline de aventuri istorice!

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.