Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.04.2019
Data ultimei ştiri: 19.04.2019 14:53:13
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar
 Autorităţi 04.02.2019 14:16:45
ANCOM-2018-AMENZI-BILANȚ / Amenzi mai mari la radio-TV decât la cablu în 2018
București (MEDIA EXPRES) / 4 feb 2019 / ANCOM a dat anul trecut amenzi totale mai mari televiziunilor și radiourilor decât rețelelor de cablu, deși diferența dintre sume este de doar 2.500 de lei, numărul de amenzi contravenționale pentru cablu (33) fiind însă mai mare decât numărul pentru radiouri și televiziuni (26).

Potrivit unui comunicat ANCOM, cele 26 de amenzi contraventionale în valoare totală de 240.000 de lei au fost aplicate furnizorilor de servicii de televiziune si radiodifuziune sonora pentru nerespectarea datelor tehnice, a parametrilor ori a conditiilor cuprinse in autorizatiile tehnice. Dintre acestea, 7 amenzi contraventionale, în valoare totală de 165.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea obligatiilor de acoperire specificate în licențele de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru.

Furnizorii de retele de tip CATV au fost sanctionati cu 33 de amenzi contraventionale, în valoare totală de 237.500 de lei, pentru nerespectarea condițiilor prevăzute în Autorizația Generală.

Pe piața de comunicații electronice, ANCOM a efectuat anul trecut 2.728 de acțiuni de control, contravenienții primind 203 notificări, 391 de avertismente și 89 de amenzi contravenționale, cu o valoare cumulată totală de 2.304.500 de lei.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A. a primit anul trecut cea mai mare amendă de pe piața de comunicații electronice, de 1.100.000 de lei, din care 600.000 de lei pentru indisponibilitatea rețelei, ca urmare a celui mai grav incident de securitate înregistrat pe piața comunicatiilor electronice din România, și 500.000 de lei pentru nerespectarea obligației de a păstra log-urile de rețea la nivelul de granularitate prevăzut în Licență.

Alte 19 amenzi contravenționale în total de 155.000 de lei au fost aplicate de ANCOM furnizorilor de servicii de telefonie, în principal pentru încălcarea obligațiilor privind portabilitatea numerelor și serviciile de roaming.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.