×

Cinema -- Data și ora publicării: 13.02.2019 13:35:37

ALITA-PREMIERĂ / „Alita: Îngerul războinic” este în distribuție la Grand Cinema&More Băneasa



București (MEDIA EXPRES) / 13 feb 2019 / Noul SF eroic, de aventuri și dragoste „Alita: Îngerul războinic” a intrat în avanpremieră la Grand Cinema and More din Băneasa de săptămâna aceasta, fiind disponibil inclusiv în Sala Grand Ultra, care include proiectorul laser RGB 4K, fotolii active și sunet Dolby Atmos.

Vestea bună pentru public este că filmul are o încadrare peste 12 ani, permițând adolescenților să vadă povestea Alitei (interpretată de Rosa Salazar) care se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște. Ea este recuperată de la deșeuri de Ido (Christoph Waltz), un mecanic-medic care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar, care seamănă foarte mult cu fata sa pe care a pierdut-o într-un eveniment violent.

În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei, iar noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Cu imagini spectaculoase care îmbină arta și tehnologia unui posibil viitor al Pământului, spectatorii sunt martorii căutărilor pe care Alita le întreprinde pentru a descoperi indicii din trecutul ei – inclusiv faptul că are abilități unice de luptă și un nou trup pe măsura inimii sale... atomice.

Filmul are o durată de 122 de minute și prețul biletelor pornesc de la 28 de lei.

„Alita: Battle Angel” este un film de acțiune „cyberpunk” produs în 2019 în SUA având la bază seria manga creată de Yukito Kishiro și intitulată „Gunnm”, cunoscută și sub numele „Battle Angel Alita”. Filmul este regizat de Robert Rodriguez, fiind scris de James Cameron și Laeta Kalogridis și produs de Cameron și Jon Landau.

Producția filmului a fost anunțată încă din anul 2003, dar a suferit repetate amânări din cauza producției filmului lui Cameron “Avatar”. Rodriguez a fost anunțat ca regizor în aprilie 2016, iar Salazar a fost distribuit în rol în mai, filmările fiind realizate în Austin, Texas din octombrie 2016 și până în februarie 2017.

“Alita: Battle Ange” a avut premiera la 31 ianuarie 2019 la Londra și începe distribuiția în SUA și în lume la 14 februarie 2019, fiind oferit de 20th Century Fox în formatele Real D 3D, Dolby Cinema și IMAX 3D.

Filmul a avut recenzii pozitive, fiind remarcate printre altele calitatea efectelor vizuale, secvențele de acțiune și prestația actriței din rolul principal, fiind considerat de unii critici cea mai bună adaptare a unei povești manga. Pe de altă parte, filmul a fost criticat pentru scenariul lipsit de coerență și uneori confuz și pentru finalul... neterminat, pentru a lăsa loc dezvoltării unor noi episoade din aceeași serie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL