Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:21.05.2019
Data ultimei ştiri: 21.05.2019 17:26:56
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Editorial____ 08.03.2019 14:41:00
NETFLIX-CASTEL FILM-DIFUZARE / Netflix difuzează un film produs de Castel Film și filmat aproape integral în România
// de Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 8 mar 2019 / Netflix difuzează de câteva zile un film american de acțiune filmat aproape integral în România și coprodus de Castel Film, intitulat “The Hard Way”, cu actorul de culoare Michael Jai White în rolul principal.

Este un film cu violență, fiind clasificat 16+, și prezentat de Netflix cu un sinopsis care sună astfel: “După ce a aflat că fratele său a murit în misiune în România, un fost soldat face echipă cu doi aliați pentru a vâna un inamic misterios și împlini astfel răzbunarea” (trad. Media Expres).

Filmul îl are în distribuția principală, care include în total 15 actori, pe românii Mădălina Anea, George Remeș, Ovidiu Niculescu, Andreea Diac și Bogdan Farcaș și folosește cascadori și figuranți români. Imaginea filmului este semnată de Liviu Pojoni JR, iar dintre cei șase producători executivi doi sunt români: Vlad Păunescu și Cristi Bostănescu.

Bogdan Moncea director de marketing Castel Film a declarat prin telefon pentru Media Expres că pelicula a fost filmată în urmă cu câțiva ani în București (filmul a fost lansat recent în 2019) și în mai multe locații din țară, fiind special destinat pentru difuzarea în rețelele de televiziune din SUA și pe „casete video” și că se bucură că acest film a fost luat de Netflix. Moncea a aflat de la Media Expres că filmul este distribuit pe Netflix.

Printre scenele de exterior pot fi recunoscute zona centrală a Bucureștiului – Universitate -, Calea Victoriei – Palatul CEC, Biserica Boteanu dintre Piața Revoluției și Bd. Nicolae Bălcescu dar și, din exteriorul Bucureștiului, Palatul Mogoșoaia, care are un rol special în film în scena finală.

Filmul folosește de asemenea cadre de trecere între scene aeriene sau panorame largi ale Bucureștiului filmate de sus cu procedeul „time lapse” (accelerarea trecerii timpului de regulă la răsărit sau apus).

Netflix este cel mai mare distribuitor de filme și seriale din lume și singurul serviciu internațional care oferă subtitrare și în limba Română, unde abonamentul lunar de bază costă 7.99 Euro, 9.99 Euro pentru un cont Standard HD și 11.99 Euro pe lună pentru contul Premium Ultra HD.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.