×


Editorial -- Data și ora publicării: 08.03.2019 14:41:00

NETFLIX-CASTEL FILM-DIFUZARE / Netflix difuzează un film produs de Castel Film și filmat aproape integral în România// de Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 8 mar 2019 / Netflix difuzează de câteva zile un film american de acțiune filmat aproape integral în România și coprodus de Castel Film, intitulat “The Hard Way”, cu actorul de culoare Michael Jai White în rolul principal.

Este un film cu violență, fiind clasificat 16+, și prezentat de Netflix cu un sinopsis care sună astfel: “După ce a aflat că fratele său a murit în misiune în România, un fost soldat face echipă cu doi aliați pentru a vâna un inamic misterios și împlini astfel răzbunarea” (trad. Media Expres).

Filmul îl are în distribuția principală, care include în total 15 actori, pe românii Mădălina Anea, George Remeș, Ovidiu Niculescu, Andreea Diac și Bogdan Farcaș și folosește cascadori și figuranți români. Imaginea filmului este semnată de Liviu Pojoni JR, iar dintre cei șase producători executivi doi sunt români: Vlad Păunescu și Cristi Bostănescu.

Bogdan Moncea director de marketing Castel Film a declarat prin telefon pentru Media Expres că pelicula a fost filmată în urmă cu câțiva ani în București (filmul a fost lansat recent în 2019) și în mai multe locații din țară, fiind special destinat pentru difuzarea în rețelele de televiziune din SUA și pe „casete video” și că se bucură că acest film a fost luat de Netflix. Moncea a aflat de la Media Expres că filmul este distribuit pe Netflix.

Printre scenele de exterior pot fi recunoscute zona centrală a Bucureștiului – Universitate -, Calea Victoriei – Palatul CEC, Biserica Boteanu dintre Piața Revoluției și Bd. Nicolae Bălcescu dar și, din exteriorul Bucureștiului, Palatul Mogoșoaia, care are un rol special în film în scena finală.

Filmul folosește de asemenea cadre de trecere între scene aeriene sau panorame largi ale Bucureștiului filmate de sus cu procedeul „time lapse” (accelerarea trecerii timpului de regulă la răsărit sau apus).

Netflix este cel mai mare distribuitor de filme și seriale din lume și singurul serviciu internațional care oferă subtitrare și în limba Română, unde abonamentul lunar de bază costă 7.99 Euro, 9.99 Euro pentru un cont Standard HD și 11.99 Euro pe lună pentru contul Premium Ultra HD.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL