×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.04.2019 11:49:12

HBO-PREMIERĂ / Sezonul 2 din Killing Eve are premiera pe 6 aprilie pe HBO GO



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 5 APR 2019 / Noul sezon al serialul Killing Eve, cu Sandra Oh si Jodie Comer în rolurile principale, va avea premiera pe 6 aprilie pe HBO GO.
 
Serialul este produs de Sid Gentle Films Ltd și este bazat pe romanele „Codename Villanelle” de Luke Jennings. Îi are ca producători executivi pe Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci și scenarist pe Emerald Fennell. Sandra Oh și Francesca Gardiner sunt co-producători executivi. Elinor Day este producător. Damon Thomas se întoarce să regizeze și este și producător executiv alături de Lisa Brühlmann și Francesca Gregorini care și regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 6 aprilie. Un nou episod din cele 8 ale sezonului va fi disponibil in fiecare săptămână.

Eve este un agent MI6 și Villanelle este o asasină pe care Eve trebuie să o găsească. Acțiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon, Eve este neliniștită și Villanelle a dispărut. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau moartă. Ea trebuie să o găsească pe Villanelle înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Eve (interpretată de Sandra Oh) este pe jumătate britanică, însă a fost născută în Connecticut. Fascinată de femeile din lumea crimei, Eve este expertă în psihologia criminalilor. Eve a visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou. Până a întânit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle, o asasină cu fler și carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle crește. Încet, încet, nu mai era doar o slujbă. Devenise personal.

Villanelle (interpretată de Jodie Comer), deși pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaș pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viață cât se poate de normală. Mulțumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese și fără pic de remușcări.

Episodul 1
Eve este neliniștită cu privire la actul violent împotriva lui Villanelle, neștiind dacă este moartă sau vie. Paranoică și grav rănită, Villanelle reușește să ajungă la spital pentru a se trata. Carolyn îi oferă Evei o oportunitate interesantă.

Episodul 2
Carolyn o prezintă pe Eve noii ei echipe. Villanelle găsește pe cineva dornic să aibă grijă de ea. Eve află ce secret îi acundea Carolyn.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL