Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 13.04.2019 15:51:17
TELESTE-NODURI OPTICE-CONTRACT / O rețea din Belgia face un upgrade la rețeaua de cablu cu noduri optice Teleste
Bucuresti (MEDIA EXPRES) / 13 aprilie 2019 / Compania Teleste a fost selectată ca furnizor de noduri optice pentru proiectul de upgrade al retelei Fluvius din Belgia, pentru livrarea a peste 750 de noduri inteligente AC8810, de 1.2 GHz, cu finalizare până la sfârșitul anului 2021 și o valoare estimată de aproximativ 1,1 milioane de euro.

Conform unui comunicat Teleste, Fluvius este cel mai mare operator de rețea care oferă servicii pentru persoane și afaceri printr-o rețea de țevi și cabluri în regiunea Flandra din Belgia. Deținut de 14 companii municipale, operatorul de cablu deservea aproximativ 500.000 de locuințe în anul 2018 și a hotărât să își actualizeze infrastructura prin cablu pentru a asigura capacitățile necesare pentru furnizarea de transmisii de date de mare viteză pentru abonații din cadrul rețelei.

"Apreciem faptul că Fluvius ne-a selectat pentru îmbunătățirea rețelei de fibră optică pentru creșterea capacității și a vitezei de bandă largă. Fiind prezent pe piata de cablu din Belgia de peste 30 de ani, Teleste se angajează să aducă valoare adaugată abonaților din rețeaua Fluvius, printr-o fiabilitate sporită a serviciilor și o experiență dovedită în indeplinirea cerințelor pentru infrastructurile locale", a declarat Rami Kimari, viceprețedinte pentru rețelele HFC de la Teleste.

Nodurile optice AC8810 produse de Teleste oferă o capacitate de transmisie de date la nivel de fibră optică, o operare eficientă din punct de vedere al costurilor și o redundanță ridicată. Procesul public de licitare al companiei Fluvius s-a bazat pe prețul produsului și pe evaluarea criteriilor tehnice, inclusiv caracteristici precum comutarea la distanță, alimentare, precum și configurarea facilă a noilor utilizatori.

Folosind standardul DOCSIS 3.1, AC8810 este o platformă inteligentă de noduri optice cu caracteristici tehnice avansate care oferă beneficii reale pentru clienți în ceea ce privește performanța și redundanța. Nodul este de asemenea ușor și economic de utilizat. De exemplu, tehnologia sa de economisire a energiei îi ajută pe operatori să reducă consumul de energie ca răspuns la modificările încărcării canalului pentru a obține costuri mai mici de funcționare a rețelei și o amprentă mai redusă de CO2.

Teleste (www.teleste.com) oferă un portofoliu integrat de produse și servicii pentru rețele, soluții pentru televiziune și servicii de bandă largă, securitatea în locuri publice și rețele de transport public. În 2018, vânzările nete ale Teleste au atins 250 de milioane de euro și compania a avut, în medie, aproximativ 1.400 de angajați. Teleste este o companie listată la bursa Nasdaq Helsinki.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.