×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.04.2019 10:14:59

NETFLIX-BEYONCE-DOCUMENTAR / Netflix difuzează documentarul "Homecoming: Un Film de Beyonce"



București (MEDIA EXPRES) / 18 apr 2019 / Netflix a lansat la 17 aprilie "Homecoming: Un Film de Beyoncé" despre concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella, în 2018, dedicat universităților și colegiilor Americane pentru comunitățile de culoare, HBCU - Historically black colleges and universities.

Documentarul conține imagini și interviuri din timpul pregătirilor, ca și drumul de la conceptul creativ la mișcarea culturală pe care a generat-o. Producția originală Netflix este difuzată la nivel global.

Prima femeie de culoare care a deschis concertul de la Coachella, "Homecoming" este un omgagiu adus personalităților afro-americane care au inspirat-o pe Beyoncé, printre care absolvenții HBCU Toni Morrison, Alice Walker, activista Marian Wright Edelman și sociologul W.E.B. Du Bois, alături de Nina Simone, Maya Angelou, Chimamanda Ngozi Adichie și Audre Lorde, cât și tatăl ei, Mathew Knowles, absolvent al Universității Fisk.

Filmat timp de opt luni, documentarul o urmează pe artista de talie mondială în timp ce se întoarce pe scenă după nașterea gemenilor ei și se concentrează pe crearea spectacolului revoluționar, care a presupus patru luni de repetiții cu formația, urmate de patru luni de repetiții de dans cu peste 150 de muzicieni, dansatori și alte activități creative - toate fiind selectate de artistă.

„Foarte mulți oameni extrem de educațp și inteligenți sunt absolvenți ai colegiilor și universităților istorice de culoare, inclusiv tatăl meu”, spune ea în film. „Există ceva incredibil de important în ceea ce privește experiența HBCU care trebuie să fie sărbătorită și protejată”.

Filmul include, de asemenea, remake-ul piesei "Before I Let Go" de Frankie Beverly si Maze, un clasic R&B din 1981, care este interpretată de obicei la jocurile HBCU. Single-ul va fi disponibil pe coloana sonoră a filmului "Homecoming: The Live Album", publicat la 17 aprilie de către Parkwood Entertainment și Columbia Records.

"Homecoming: Un Film de Beyoncé" a fost regizat și produs de Beyoncé Knowles-Carter. Ed Burke a fost co-regizor. Steve Pamon și Erinn Williams sunt producători executivi.

Melodiile incluse în documentar sunt: "Crazy In Love", "Freedom”, "Lift Ev’ry Voice And Sing", "Formation", "Sorry"/"Me, Myself and I", "Kitty Kat", "Bow Down", "I Been On", "Drunk In Love", "Diva", "Flawless" (Remix), “Feeling Myself”, "Top Off", "7/11", "Don't Hurt Yourself", "I Care", "Partition", "Yoncé", "Mi Gente (Remix)", "Mine", "Baby Boy", "You Don't Love Me (No, No, No)", "Hold Up", "Countdown", "Check On It", "Déjà Vu"(featuring JAY-Z),
"Run the World (Girls)", "Lose My Breath" (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams), "Say My Name" (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams), "Soldier" (featuring Kelly Rowland and Michelle Williams), "Get Me Bodied" (With Solange Knowles dancing), "Single Ladies (Put a Ring on It)", "Love On Top",

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 148 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi.

Parkwood Entertainment este o companie de divertisment și management fondată de artista de divertisment și de antreprenoarea Beyoncé în 2010. Cu sediul central în New York, compania deține divizii în producția de muzică și video, management, marketing, digital, creativ, filantropie, modă, publicitate și o casă de discuri.

Sub numele original, Parkwood Pictures, în 2008, compania a lansat filmul "Cadillac Records" (2008), în care Beyoncé a jucat și co-produs. Compania a lansat, de asemenea, filmul "Obsessed" (2009), cu Beyoncé ca actriță și producător executiv. Parkwood Entertainment a produs turneul World Car Tour Show (2013-2014) și turneul The Formation World Tour (2016) și a co-produs turneul ON THE RUN TOUR (2014) și ON THE RUN II (2018).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL