= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 15.05.2019 10:18:23
YOUTUBE MUSIC-LANSARE / Noua aplicație de streaming video YouTube Music s-a lansat oficial în România
București (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2019 / YouTube a lansat oficial în România aplicația YouTube Music, anunțul fiind făcunt în cadrul unui party-concert la clubul Expirat din București, desfășurat în seara zilei de 14 mai, cu participarea mai multor trupe și cântăreți și a nenumărați bloggeri, vloggeri, ziariști și celebrități.

Aplicația este disponibilă în sistemele Android și iPhone și în varianta Premium oferă printre altele acces la videoclipurile oficiale ale artiștilor, permite ascultarea muzicii în background în vreme ce telefonul este folosit pentru alte activități și oferă facilități noi de căutare folosind inclusiv secvențe de cuvinte din versurile melodiilor.

Noutățile au fost prezentate în fața publicului, înainte de concert, de către Dan Oros, director de marketing YouTube România. Acesta a căutat în aplicație după cuvintele „poate poate”, aplicația a scos cea mai bună potrivire „Înainte să ne fi născut - Videoclip – The Motans – cu restricție de vizionare 14 ani”, și pe scena din clubul Expirat au apărut... The Motans, stârnind ovațiile numerosului public.

Aplicația YouTube Music este disponibilă 30 de zile gratuit și apoi costă, potrivit GooglePlay, 9,99 USD pe lună, preț care însă nu a fost comunicat în seara lansării de către oficialii YouTube.

Un album cu fotografii realizate de Media Expres la lansare este disponibil online pe site-ul www.mediaexpres.ro/index.aspx sau pe Google Photos la adresa https://photos.app.goo.gl/qSh5qJ6HYvp4NX6A9.

La 15 mai YouTube a difuzat un comunicat de presă în care anunță că noua aplicație YouTube Music poate fi descărcată din Play Store și App Store sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com, YouTube Music având două variante: una gratuită, susținută de reclame, iar alta cu abonament, sub titulatura YouTube Music Premium.  Față de versiunea gratuită, YouTube Music Premium oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. Costul abonamentului pentru YouTube Music Premium este de 22 lei pe lună. Utilizatorii de YouTube Music pot utiliza gratuit timp de o lună versiunea YouTube Music Premium.

Potrivit comunicatului, cele șase lucruri care diferențiază YouTube Music sunt:
1. Toată muzica este aici: de la videoclipuri la albume oficiale, single-uri, remix-uri, concerte, cover-uri și toată muzica de nișă și rară care se găsește doar pe YouTube
2. Recomandări personalizate: Ecranul principal al aplicației se adaptează constant și oferă recomandări bazate pe ascultările anterioare, unde te afli și ce faci - în drum spre muncă, la sală sau te relaxezi pe canapea
3. Mii de playlist-uri pentru orice gen de muzică, stare sau activitate
4. Un sistem de căutare inteligent pentru a găsi piesa dorită, chiar dacă nu-i știi titlul: încearcă „Sunt eu, Picasso” sau „Haide vino înapoi”. Aplicația găsește piesele căutate și după versuri, de exemplu.  
5. Cele mai tari video-uri: YouTube Music are o secțiune dedicată celor mai urmărite video-uri muzicale din ultimele zile. Zilele acestea, Carla’s Dream | Deliric - Dependent | Nocturn: Act 8, 5 Gang - Scuze sau Vunk feat. Anastasia Sanu - Mi-e dor de tine sunt printre piesele din lista video-urilor „trending” în România.  
6. Funcționare offline. Versiunea YouTube Music Premium vine fără reclame, rulează în background și oferă posibilitatea de descărcare, pentru a putea asculta muzică offline. De asemenea, funcționalitatea „Offline Mixtape” descarcă automat piesele preferate ale utilizatorului.  

Abonații Google Play Music vor primi automat acces la YouTube Music Premium. Google Play Music rămâne neschimbat - utilizatorii vor putea accesa toată muzica achiziționată, colecțiile încărcate și playlist-urile salvate.

Alături de YouTube Music, din 15 mai este disponibilă în România și YouTube Premium, o versiune premium pentru întreaga platformă YouTube. Utilizatorii YouTube Premium beneficiază de YouTube Music Premium, alături de o experiență pe YouTube fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca video-uri. Mai mult, YouTube Premium oferă acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale precum "Cobra Kai", "Origin", "Wayne", "Weird City" și altele.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună. YouTube Premium este disponibil la adresa youtube.com/premium.

YouTube este la origine un site american de sharing video cu sediul în San Bruno, California, creat de trei foști angajați ai PayPal - Chad Hurley, Steve Chen, și Jawed Karim, în februarie 2005. Google a cumpărat site-ul în noiembrie 2006 cu 1,65 miliarde de dolari.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.