= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 24.05.2019 10:55:28
NETFLIX-SERIAL NOU / Netflix a anunțat o nouă serie “The Expanding Universe of Ashley Garcia”
București (MEDIA EXPRES) / 24 mai 2019 / Netflix a anunțat producția unei noi comedii de acțiune pentru întreaga familie, de inspirație latină, în 16 episoade, “The Expanding Universe of Ashley Garcia”, creată de Mario Lopez și Seth Kurland („Friends”).

Seria prezintă aventurile tinerei Ashley Garcia, singura ingineră din lume în robotică și rachte în vârstă de numai 15 ani și jumătate care este angajată la NASA și care se mută în SUA împreună cu Uncle Victor, un fost fotbalist devenit antrenor de liceu.

Seria o are în rolul principal pe debutanta Paulina Chavez, iar actorul și cântărețul Jencarlor Canela („Telenovela”, „Grand Hotel”) joacă în rolul lui Victor.

“The Expanding Universe of Ashley Garcia” completează portofoliul Netflix de seriale de acțiune cu copii și relații de familie care mai include printre altele „No Good Nick” de David H. Steinberg și Keetgi Kogan, „Alexa & Katie” de Heather Wordham (două sezoane în streaming, cu al treilea în producție), cât și seriile aflate în producție „Malibu Rescue” de Jed Elinoff și Scott Thomas,”Family Reunion” de Meg DeLoatch, ”Team Kaylie” de Tracy Bitterolf și Pamela Eells O’Connell, și „The Baby-Sitters Club” de Walden Media și Michael De Luca.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.