= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 30.05.2019 13:42:19
AKTA-INTERNET-VITEZĂ / Akta din România este în topul creșterilor de viteză în Netflix ISP Speed Index pe luna aprilie 2019
București (MEDIA EXPRES) / 30 mai 2019 / Furnizorul de televiziune, internet și telefonie AKTA este în topul companiilor cu cele mai mari creșteri de viteză în Netflix ISP Speed Index, în luna aprilie, conform raportului pe care furnizorul de conținut online îl realizează pentru a clasifica companiile de internet (ISP) care oferă cea mai bună experiență la vizionarea Netflix în streaming.

Pe primul loc la creștere vitezei în aprilie este Türk Telekom din Turcia cu un plus de 0,48 megabiți pe secundă (Mbps) atingând o viteză lunară medie de 3,06 Mbps, de la 2,58 Mbps în martie.

În top figurează PLDT din Filipine, ajungând la o medie lunară de 2,43 Mbps (de la 1,99 Mbps în martie), Vectra în Polonia, cu 4,00 Mbps (de la 3,69 Mbps), AKTA din România, cu o medie lunară în plus de 3,68 Mbps (de la 3,37 Mbps) și Meganet din Venezuela, cu 1,84 Mbps (de la 1,54 Mbps).

Akta a început să fie măsurată de Netflix din luna martie 2019, în vreme ce alți furnizori majori din România sunt măsurați din iulie 2017.

În clasamentul țărilor din punctul de vedere al vitezei de vizionare pe Netflix, în aprilie, țările care au urcat sau au coborât sunt: Israelul a crescut cinci locuri pe 12 (de la 17 martie), Belgia a coborât șase locuri la locul 16 (de la 10), Thailanda a crescut cinci locuri la 21 (de la 26) și Polonia a crescut cu cinci locuri până la 31 (de la 36).

România se află pe locul 5 la nivel global din punctul de vedere al vitezei de vizionare pe Netflix, după Elveția, Islanda, Olanda și SUA, și înainte de Marea Britanie, Hong Kong și Suedia, clasamentul total incluzând 58 de țări.

Indicele de viteză Netflix ISP este o măsură a performanței Netflix în primetime pe un anumit furnizor ISP și nu o măsură a performanței globale pentru alte servicii de date care sunt furnizate de rețeaua respectivă. Performanța mai rapidă a Netflix înseamnă în general o calitate a imaginii mai bună, timpi de pornire mai rapizi și mai puține întreruperi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.