×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 30.05.2019 13:42:19

AKTA-INTERNET-VITEZĂ / Akta din România este în topul creșterilor de viteză în Netflix ISP Speed Index pe luna aprilie 2019



București (MEDIA EXPRES) / 30 mai 2019 / Furnizorul de televiziune, internet și telefonie AKTA este în topul companiilor cu cele mai mari creșteri de viteză în Netflix ISP Speed Index, în luna aprilie, conform raportului pe care furnizorul de conținut online îl realizează pentru a clasifica companiile de internet (ISP) care oferă cea mai bună experiență la vizionarea Netflix în streaming.

Pe primul loc la creștere vitezei în aprilie este Türk Telekom din Turcia cu un plus de 0,48 megabiți pe secundă (Mbps) atingând o viteză lunară medie de 3,06 Mbps, de la 2,58 Mbps în martie.

În top figurează PLDT din Filipine, ajungând la o medie lunară de 2,43 Mbps (de la 1,99 Mbps în martie), Vectra în Polonia, cu 4,00 Mbps (de la 3,69 Mbps), AKTA din România, cu o medie lunară în plus de 3,68 Mbps (de la 3,37 Mbps) și Meganet din Venezuela, cu 1,84 Mbps (de la 1,54 Mbps).

Akta a început să fie măsurată de Netflix din luna martie 2019, în vreme ce alți furnizori majori din România sunt măsurați din iulie 2017.

În clasamentul țărilor din punctul de vedere al vitezei de vizionare pe Netflix, în aprilie, țările care au urcat sau au coborât sunt: Israelul a crescut cinci locuri pe 12 (de la 17 martie), Belgia a coborât șase locuri la locul 16 (de la 10), Thailanda a crescut cinci locuri la 21 (de la 26) și Polonia a crescut cu cinci locuri până la 31 (de la 36).

România se află pe locul 5 la nivel global din punctul de vedere al vitezei de vizionare pe Netflix, după Elveția, Islanda, Olanda și SUA, și înainte de Marea Britanie, Hong Kong și Suedia, clasamentul total incluzând 58 de țări.

Indicele de viteză Netflix ISP este o măsură a performanței Netflix în primetime pe un anumit furnizor ISP și nu o măsură a performanței globale pentru alte servicii de date care sunt furnizate de rețeaua respectivă. Performanța mai rapidă a Netflix înseamnă în general o calitate a imaginii mai bună, timpi de pornire mai rapizi și mai puține întreruperi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL