×

Revista presei -- Data și ora publicării: 30.05.2019 14:07:34

REVISTA PRESEI / 30 mai 2019 /



...
COMUNICAȚII...
Şeful şi administratorul executiv ai Digi au fost remuneraţi cu acţiuni gratuite conform programului de stock option plan pentru manageri
Comisia IT din Camera Deputaților a respins legea de aprobare a Ordonanței lăcomiei

IT / ONLINE / MOBILE / OTT
Britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet
Deutsche Telekom și Microsoft au anunțat un parteneriat european în domeniul tehnologiei cloud
Yango, aplicație rusească de taxi, va intra pe piața din România
Noua ţintă a grupului eMAG: afaceri de 2 mld. euro în patru ani
Sondaj evoMAG: 2 din 10 români vor să achiziționeze o trotinetă electrică până la finalul anului

TV
Prima TV este de vânzare, PwC România se ocupă de găsirea unui cumpărător
De 1 iunie, Paramount Channel programează un maraton de filme „Mission Impossible”
Călătoria Papei Francisc în România poate fi urmărită și la Digi 24. Cum își modifică postul programul
Cei mai talentați concurenți ai sezonului 9 „Românii au talent” sunt gata pentru marea finală
Kanal D revine în grila de vară cu noi sezoane ale unor cunoscute emisiuni ale postului. Ce modificări s-au produs!
TVR 1 va difuzează o serie de filme documentare despre Papa Francisc
Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League va fi în direct la Digi Sport 1
DOSAR NOSFERATU. „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. Când începe pe AMC
Schimbări în grila Comedy Central. Revine The Big Bang Theory, iar serialul Friends se mută mai devreme
Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră. Când încep noile sezoane

...
COMUNICAȚII...
Şeful şi administratorul executiv ai Digi au fost remuneraţi cu acţiuni gratuite conform programului de stock option plan pentru manageri
 
Serghei Bulgac, director general şi preşedinte al Digi Communications (DIGI): „Acţiunile gratuite sunt un element important în politica de remunerare a managerilor companiei“. Serghei Bulgac, director general şi preşedinte al Digi Communications (DIGI), şi Valentin Popoviciu, administrator executiv al societăţii, şi-au exercitat opţiunile de dobândire de acţiuni potrivit contractelor de acceptare semnate în luna mai a anului 2018. Astfel, Serghei Bulgac a primit 170.000 de acţiuni, în timp ce Valentin Popoviciu a fost remunerat cu 90.000 de acţiuni, conform planului de stock option pentru manageri, potrivit unui raport la bursă.
https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/seful-si-administratorul-executiv-ai-digi-au-fost-remunerati-cu-actiuni-gratuite-conform-programului-de-stock-option-plan-pentru-manageri-18149008
 
Comisia IT din Camera Deputaților a respins legea de aprobare a Ordonanței lăcomiei
 
"Acest act normativ e un dezastru pentru economia românească și trebuie respins în întregime", a scris miercuri pe Facebook Cătălin Drulă (USR), președintele Comisiei IT din Camera Deputaților, care anunță că va propune raport de respingere la proiectul de lege pentru aprobarea controversatei Ordonanțe a lăcomiei (OUG 114/2018), aflat pe ordinea de zi a Comisiei IT din parlament. Și PNL va susține același lucru, a precizat pentru HotNews.ro deputatul PNL Pavel Popescu. UPDATE1 (16:15) Pavel Popescu, deputat PNL, pentru HotNews.ro: "Azi in Comisia IT a Camerei Deputatilor am obținut o victorie care credem că se va consfinți și în Plenul Camerei cu privire la OUG 114. Am reușit să convingem Minoritățile plus UDMR-ul să voteze alături de noi respingerea OUG 114, iar reprezentantul PSD s-a abținut, ceea ce a fost un semn bun. În momentul de față, OUG 114, în opinia noastră va dispărea de pe firmamentul politicii românești și tot răul făcut de ea va fi reparat cu ajutorul PNL și al celor din Opoziție. În domeniul telecom, toate companiile care au fost îngrijorate până acum, cu privire la măsurile luate prin OUG 114 care le-a blocat activitățile vor putea să stea liniștite și să-și creioneze strategia pentru viitoarea licitație 5G care din prisma articolelor aflate în această Ordonanță toxică nu s-ar fi putut desfășura în acest an și ne bucurăm că am reușit să readucem, cel puțin până în momentul de față, lucrurile în normalitate și vom consfinți acest lucru în Plen."
https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-23172734-efectele-ordonantei-lacomiei-telecom-dezbatute-din-nou-comisia-din-parlament-usr-pnl-incearca-respingerea-intregime-proiectului-lege.htm
 
IT / ONLINE / MOBILE / OTT
Britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet
 
Disponibilitatea internetului de mare viteză, site-urile de social media precum Facebook și utilizarea pe scară largă a telefoanelor inteligente sunt citate printre motivele principale pentru care adulții din Marea Britanie au petrecut anul trecut, în medie, aproape trei ore și cincisprezece minute pe zi online, cu 11 minute mai mult în comparație cu anul 2017, conform unui studiu citat joi de Press Association. Astfel, rezultă că britanicii petrec aproape 50 de zile pe an conectați la internet. Publicat în raportul ''Online Nation'' al autorității de reglementare din domeniul comunicațiilor din Marea Britanie (OFCOM) studiul relevă că un utilizator YouTube petrece, în medie, douăzeci și șapte de minute pe zi conectat la acest site. De asemenea, nouă din zece utilizatori care accesează Facebook petrec zilnic douăzeci și trei de minute pe acest site. Această perioadă este echivalentă cu șase zile pe an petrecută pe fiecare dintre aceste site-uri scrie Agerpres.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/britanicii-petrec-aproape-50-de-zile-pe-an-conectati-la-internet-19017960
 
Deutsche Telekom și Microsoft au anunțat un parteneriat european în domeniul tehnologiei cloud
 
Deutsche Telekom își extinde serviciile cloud în Europa Centrală și de Est și a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru platforma de cloud public Microsoft Azure, precum și pentru serviciile Dynamics 365 si Office 365, la nivelul a nouă țări, din Polonia până în Grecia, a anunțat compania. Acesta este următorul pas în cadrul parteneriatului strategic anunțat de Microsoft și Deutsche Telekom anul trecut, scrie News.ro.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/deutsche-telekom-si-microsoft-au-anuntat-un-parteneriat-european-in-domeniul-tehnologiei-cloud-19017054
 
Yango, aplicație rusească de taxi, va intra pe piața din România
„Google-ul Rusiei”, compania Yandex, intră pe piața din România printr-o aplicație de taxi numită Yango, potrivit HotNews.ro.
Aplicația Yango ar putea fi lansată în luna iunie, în momentul de față fiind prezentă în 15 țări sub numele Yango sau Yandex Taxi.
Compania rusească are o capitalizare de piață de aproximativ 12 miliarde dolari și este prezentă în numeroase domenii, de la mașini autonome, până la publicitate online. Sursele spun că Yandex va încheia parteneriate cu companii locale de transport și nu va lucra direct cu șoferii. Sursele spun că mai multe detalii despre cum va opera Yango pe plan local vor fi făcute publice mult mai aproape de momentul lansării. Deocamdată sunt mai multe întrebări decât răspunsuri.
Într-un răspune pentru HotNews.ro cei de la Yandex au spus că „nu comentăm zvonuri, dar putem să confirmăm că suntem cu siguranță interesați de cele mai multe țări și regiuni ale lumii”
Confirmarea interesului Yandex pentru România se poate găsi însă într-un anunț de angajare în care se cer cunoștințe de română.
Yango și versiunea Yandex Taxi se descriu ca fiind aplicații de ride-hailing și de livrare de mâncare. Pe site-ul Yango, aceasta este descrisă ca fiind o aplicație mobilă prin care poți comanda de pe telefon sau desktop un taxi autorizat, fără să suni la vreun dispecerat. Compania spune că timpul mediu de așteptare este de cinci minute, aflii prețul înainte de cursă și în unele piețe există și tarif dinamic.
Yandex a lansat în 2011 Yandex Taxi, iar brand-ul Yango, care va fi lansat în România, a devenit de sine stătător în 2014. Yango este prezentă în trei țări: Finlanda, Israel și Coasta de Fildeș, iar în alte 12 țări este prezent brand-ul Yandex Taxi. Yandex Taxi a preluat în 2017 operațiunile Uber din Rusia și din alte țări ale fostei URSS, iar acum Yandex deține 59% din compania mixtă, iar Uber are 36,6%, potrivit HotNews.
Yandex s-a înființat în 1997 și acum are o capitalizare de 12 miliarde dolari, fiind listată la New York. Compania este un fel de Google, Amazon și Spotify al Rusiei, una dintre puținele țări unde giganții americani tech NU domină piața.
Compania are o cifră anuală de afaceri de peste 2 miliarde dolari, peste 8.000 de angajați și deține 57% pe piața rusă a motoarelor de căutare, în timp ce hărțile sale sunt folosite de peste 20 de milioane de oameni în Rusia.
https://www.forbes.ro/yango-aplicatie-ruseasca-de-taxi-va-intra-pe-piata-din-romania-140037

Noua ţintă a grupului eMAG: afaceri de 2 mld. euro în patru ani
 
eMAG, cel mai mare retailer online din România, a ajuns anul trecut la nivel de grup la afaceri totale de 4,77 mld. de lei, plus 17,5% faţă de 2017, atingându-şi astfel ţinta de venituri de un miliard de euro asumată în urmă cu cinci ani. Următoarea ţintă a grupului eMAG este acum dublarea businessului la 2 mld. euro în maximum patru ani. „În maximum patru ani ar trebui să ajungem la o cifră de afaceri de 2 miliarde de euro pentru tot grupul eMAG. Anul acesta în România vrem să creştem afacerile cu peste 10% ca cifră de afaceri. Ritmul de creştere a vânzărilor totale va fi însă mai mare având în vedere că marketplace-ul va creşte mai mult. Per total grup, vom creşte mai mult decât atât ţinând cont de extinderea în Ungaria”, a declarat Iulian Stanciu, CEO-ul grupului eMAG.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/noua-tinta-a-grupului-emag-afaceri-de-2-mld-euro-in-patru-ani-18149092

Sondaj evoMAG: 2 din 10 români vor să achiziționeze o trotinetă electrică până la finalul anului
Trendul vehiculelor electrice ia amploare și în România. Aproximativ 20% dintre români intenționează că cumpere o trotinetă electrică până la finalul acestui an, potrivit unui sondaj realizat în mediul online la solicitarea evoMAG, retailer online de electro-IT.
Decizia de cumpărare vine pe fondul utilității mari a produsului și ca răspuns la traficul aglomerat din marile orașe din România.
Bugetul alocat de români pentru achiziția unei trotinete electrice este în creștere, consumatorii fiind dispuși să cheltuiască, în medie, 2.000 de lei, potrivit datelor evoMAG.
„Cererea mare și în continuă creștere pentru trotinetele electrice a făcut ca acestea să fie produsele cu cea mai mare ascensiune a vânzărilor în ultimul an. De aici și interesul nostru de a-i aduce împreună, pe evoMAG.ro, pe toți furnizorii și producătorii de trotinete electrice prezenți pe piața din România, reușind astfel să le oferim clienților cea mai mare și diversă gamă de trotinete electrice din România”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, care este și fondatorul companiei.
În prezent, evoMAG listează 150 de modele de trotinete electrice de la 30 de producători, cu prețuri ce variază între 1.000 de lei și 12.000 de lei.
Trotinetele electrice au fost introduse în portofoliu începând cu jumătatea anului trecut, alături de biciclete electrice, hoverboard-uri, skateboard-uri electrice și monocicluri electrice, alcătuind categoria de „vehicule electrice”.
Trotinetele electrice sunt achiziționate cu precădere de bărbați (reprezentând 80% dintre cumpărători), cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, care fie sunt pasionați de mișcare și activități în aer liber, fie vor să găsească o alternativă la aglomerația din marile orașe și să economisească timp în trafic.
În mod obișnuit, clienții care își doresc o trotinetă electrică încep prin a achiziționa produse mai ieftine, vehiculele electrice reprezentând o categorie de produse relativ nou introdusă pe piața din România. Astfel, clienții optează inițial pentru un model dintr-o categorie de preț mai scăzut, pentru că își doresc să beneficieze de avantajele pe care le oferă o trotinetă electrică, precum ușurință în deplasare și manevrabilitate, rapiditate, autonomie etc., însă nu sunt dispuși la investiții mai mari. Ulterior achiziționează trotinete electrice mai scumpe, care oferă autonomie mai mare, sunt mai confortabile și mai ușoare.
De ce țin cont românii atunci când achiziționează o trotinetă electrică: autonomia trotinetei;, dimensiunea acesteia, designul, cât de rapid accelerează, puterea motorului, frâne, timpul de încărcare, dotări (claxon, oglinzi, lumini).
Trotinetele electrice au devenit o opțiune de luat în calcul de tot mai multe business-uri. Astfel, companii care activează în domenii precum food delivery, logistică, sau companiile care investesc în instrumente de creștere a productivității angajaților etc. au început să caute noi resurse pentru creșterea afacerilor, punând un accent tot mai mare pe mobilitate.
Avantajele utilizării trotinetelor electrice pentru business-urile de food delivery: autonomia (4-10 ore) și timpul redus de încărcare; ușurință în manevrabilitate; dimensiune și greutate reduse; costuri foarte mici (4 – 6 lei per watt); amortizarea trotinetei în prima lună de livrări.
Beneficii pentru angajați: deplasare ușoară și rapidă între întâlniri; deplasare rapidă de acasă până la birou și invers; economisirea timpului petrecut în trafic, nu necesită loc de parcare; mijloc de transport ecologic.
evoMAG pune la dispoziția clienților și posibilitatea testării trotinetelor electrice, fiind singurul magazin online din România care oferă acest lucru. Astfel, trotinetele electrice pot fi testate la showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259. De asemenea, evoMAG pune la dispoziția clienților service dedicat pentru repararea trotinetelor.
https://www.forbes.ro/sondaj-evomag-2-din-10-romani-vor-sa-achizitioneze-o-trotineta-electrica-pana-la-finalul-anului-140104

TV
Prima TV este de vânzare, PwC România se ocupă de găsirea unui cumpărător
O echipă mixtă a PwC România, formată din specialiști din cadrul departamentelor de Mergers & Aquisitions (M&A) și Business Recovery Services (BRS), se va ocupa de găsirea unui cumpărător pentru Prima TV, televiziunea deținută de societatea Prima Broadcasting Group SRL, ca urmare a deciziei luate de reprezentații și creditorii companiei de a acorda un mandat exclusiv către PwC în acest scop, informează Media Expres, preluând un comunicat al PwC România.
https://www.forbes.ro/prima-tv-este-de-vanzare-pwc-romania-se-ocupa-de-gasirea-unui-cumparator-140014

De 1 iunie, Paramount Channel programează un maraton de filme „Mission Impossible”
 
Pe 1 iunie, Paramount difuzează primele 5 filme din cea mai longevivă franciză cinematografică din ultimii 20 de ani – „Mission Impossible'. Ziua debutează la ora 08.45 cu primul film din serie, din 1986, Mission: Impossible. Când agentul guvernamental Ethan Hunt și mentorul sau, Jim Phelps (Jon Voight), merg într-o misiune periculoasă, Jim este ucis, iar Ethan devine principal suspect al crimei. Aflat pe fuga, lui Hunt i se alătură hackerul Luther Stickell (Ving Rhames) și pilotul Franz Krieger (Jean Reno) pentru a-l ajuta să se furișeze într-o cladire CIA pentru a intra în posesia unui document confidențial care ii poate demonstra nevinovatia.
https://tvmania.ro/galerie-foto-de-1-iunie-paramount-channel-programeaza-un-maraton-de-filme-mission-impossible-258742.html
 
Călătoria Papei Francisc în România poate fi urmărită și la Digi 24. Cum își modifică postul programul
 
Proiectul editorial Digi 24 dedicat vizitei Sanctității Sale ajunge în acest weekend la momentul cel mai așteptat, sosirea Papei Francisc în România. Timp de trei zile, jurnaliștii Digi 24 vor realiza ediții și transmisiuni speciale care vor urmări îndeaproape călătoria Suveranului Pontif în București, Șumuleu Ciuc, Iași și Blaj. Sanda Nicola va fi alături de Sanctitatea Sa atât la venirea în România, cât și la plecarea spre Vatican. Vineri, 31 mai 2019, Digimatinal aduce telespectatorilor, de la ora 06:00, primele informații despre evenimentul care a reorganizat agenda tuturor românilor. De la ora 10:00, Cosmin Prelipceanu dă startul uneia dintre cele mai ample ediții speciale realizate la Digi 24. Alături de Sanda Nicola şi zeci de invitaţi vor fi urmărite pas cu pas toate evenimentele zilei, iar reporterii postului nostru de televiziune vor însoți coloana oficială la Palatul Cotroceni, Palatul Patriarhiei, Catedrala Națională și Catedrala Romano – Catolică Sfântul Iosif. Până la ora 21:00, telespectatorii vor fi conectați neîntrerupt la experința unică a vizitei Suveranului Pontif în București.
https://tvmania.ro/calatoria-papei-francisc-in-romania-poate-fi-urmarita-si-la-digi-24-cum-isi-modifica-postul-programul-258753.html
 
Cei mai talentați concurenți ai sezonului 9 „Românii au talent” sunt gata pentru marea finală
 
Cei mai talentați dintre eroi intră în lupta supremă pentru votul publicului! Mâine, de la 20:30, cei 11 finaliști încep lupta pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent! Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc, Anton Joseph, Aris Negoiță, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Isabela Stănescu și Stevie Starr sunt pregătiți pentru seara vieții lor, aplauzele sunt gata să fie auzite, iar votul va decide câștigătorul sezonului #9suprem. Concurenții sunt nerăbdători să urce din nou pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon, și să le aducă telespectatorilor un spectacol de neuitat.
https://tvmania.ro/cei-mai-talentati-concurenti-ai-sezonului-9-romanii-au-talent-sunt-gata-pentru-marea-finala-258772.html
 
Kanal D revine în grila de vară cu noi sezoane ale unor cunoscute emisiuni ale postului. Ce modificări s-au produs!
 
Divertisment de calitate, premii uriase, suspans, adrenalina, povesti de viata, traditii si obiceiuri, acestea sunt ingredientele mixate de Kanal D, in noile sezoane ale indragitelor emisiuni Roata Norocului', Se striga darul!' si Ochii din umbra', care vor reveni pe micile ecrane, cu editii fabuloase, incepand din weekend-ul 15 – 16 iunie. Sambata, 15 iunie, la ora 20:00, Se striga darul!', emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, ajunge la sezonul numarul cinci. Vedetele sunt pregatite pentru o noua „batalie' a cuferelor pentru tinerii insuratei.
https://tvmania.ro/kanal-d-revine-in-grila-de-vara-cu-noi-sezoane-ale-unor-cunoscute-emisiuni-ale-postului-ce-modificari-s-au-produs-258775.html
 
TVR 1 va difuzează o serie de filme documentare despre Papa Francisc
 
În zilele vizitei istorice a Papei Francisc în România, pe lângă transmisiunile directe ale evenimentelor, TVR 1 va difuza o serie de filme documentare şi artistice speciale. TVR este official broadcaster al vizitei Papei Francisc în România, singura televiziune care asigură semnalul pentru transmisiunile în direct de la toate liturghiile sau ceremoniile, evenimente care vor deveni momente de referinţă. În perioada 30 mai – 2 iunie, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 o serie de filme, reportaje şi documentare despre personalitatea Sanctităţii Sale, despre papalitate şi conducătorii bisericii catolice, despre viaţa celor şapte episcopi greco-catolici în timpul persecuţiei comuniste. Irina Păcurariu îi prezintă înexclusivitate la TVR pe românii care trăiesc şi muncesc în preajma Sanctităţii Sale, iar povestea Blajului, oraş episcopal, va fi spusă de jurnaliştii TVR Cristina Andrei şi Adrian Bodonea-Florea. Joi, 30 mai, de la ora 22.00, la TVR 1 este programat documentarul Papa Francisc – o viaţă închinată celorlalţi (FRANCIS: THE PEOPLES POPE, Italia, 2013) – în care prieteni, rude, cunoscuţi vorbesc despre copilăria şi tinereţea Suveranului Pontif, narator fiind chiar actualul lider al bisericii catolice, Papa Francisc.
https://tvmania.ro/tvr-1-va-difuzeaza-o-serie-de-filme-documentare-despre-papa-francisc-258680.html
 
Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League va fi în direct la Digi Sport 1
 
Digi Sport 1 va face un adevărat tur de forță în această săptămână, când sunt programate finalele Europa League și Champions League. Într-o premieră istorică absolută, patru echipe englezești se vor întâlni în cadrul ultimelor acte ale celor mai importante competiții fotbalistice intercluburi. Miercuri seară, 29 mai, de la ora 22:00, finala Europa League le va aduce față în față pe două mari rivale londoneze, Chelsea și Arsenal, pentru ca sâmbătă, 1 iunie, să aibă loc finala Champions League, dintre Liverpool și Tottenham. Chelsea – Arsenal, miercuri, 29 mai, ora 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4K. Programată la Baku, finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal va începe la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 și Digi 4K. Transmisia Digi Sport de la fața locului va debuta însă mai devreme, odată cu festivitatea dedicată momentului, care este programată de la ora 21:45.
https://tvmania.ro/saptamana-finalelor-englezesti-in-europa-league-si-champions-league-va-fi-in-direct-la-digi-sport-1-258661.html
 
DOSAR NOSFERATU. „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. Când începe pe AMC
 
DOSAR NOSFERATU. „Voiam doar să îi sperii de moarte pe oameni și să le ofer o scăpare din viața banală!" Cum citatul vine de la Joe Hill - pseudonimul literar al fiului lui Stephen King, nu e de mirare. De aici a pornit povestea pe care se bazează Nosferatu, mai exact NOS4A2, noul serial care va putea fi văzut de români, pe AMC. Joe Hill o sintetizează cel mai bine, într-o propoziție care este esența noii producții. Un horror supranatural (doar vorbim de fiul lui Stephen King!): "Am avut această idee despre povestea unei mașini care funcționează pe baza sufletelor umane, în loc de benzină". O idee bună de un horror, dezvoltată în serialul care începe pe AMC. Un serial cu mult sânge, dar și cu intrigi și conflicte. O poveste care exploatează și "mituri urbane" universale. Un mic spoiler, înainte de detalii: mitul "ambulanța neagră care răpește copii". De altfel, și NOS4A2, numele serialului, are legătură cu o mașină.
https://www.paginademedia.ro/2019/05/nos4a2-episoade-poveste
 
Schimbări în grila Comedy Central. Revine The Big Bang Theory, iar serialul Friends se mută mai devreme
 
Comedy Central face modificări în grila de programe pentru luna iunie. Postul va difuza primele opt sezoane ale serialului The Big Bang Theory de luni până vineri, de la ora 20:00 și în timpul weekendului de la ora 12:00. Începând cu luna iunie, The Big Bang Theory va ocupa tronsonul orar pe care, în prezent, se află serialul Friends. Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey și Phoebe vor intra pe Comedy Central mai devreme, de la ora 18:00, de luni până vineri. Tot din luna iunie, din grila de programe ies două producții: Mike și Molly și King of Queens.
https://www.paginademedia.ro/2019/05/schimbari-grila-comedy-central
 
Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră. Când încep noile sezoane
 
Kanal D va lansa în luna iunie noi sezoane pentru trei emisiuni „clasice”: Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră. Noile ediții vor fi difuzate începând cu sâmbătă, 15 iunie, după ce se încheie show-ul Exatlon, pe 9 iunie. Se strigă darul este emisiunea care dă startul „grilei de vară”. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru va fi difuzată începând de sâmbătă, 15 iunie, de la ora 20:00. Andreea Mantea: „De abia aștept sa înceapă noul sezon. Sunt nerabdatoare sa împărtășesc experiența mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri și tradiții încă se păstrează la nunțile din diferite regiuni din România.” Roata Norocului, emisiunea prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, începe duminică, 16 iunie, del a ora 20:00. În prima ediție, invitații speciali sunt Lili Sandu și Pepe.
 
https://www.paginademedia.ro/2019/05/ochii-din-umbra-roata-norocului-kanal-d
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL