×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 03.06.2019 10:17:36

ANGA COM 2019-START / ANGA COM 2019 începe cu 500 de expozanți și o agendă extinsă de conferințe



Köln / Germania (comunicat ANGA / MEDIA EXPRES) / 4 iunie 2019 / ANGA COM 2019 și-a deschis porțile publicului la 4 iunie cu peste 500 de expozanți și un program extins de conferințe internaționale, se arată într-un comunicat emis de ANGA cu o zi înainte de începutul evenimentului.

În plus față de cele 18 conferințe în limba engleză, pentru prima dată au fost introduse 10 expuneri internaționale privind transformarea digitală, OTT și conținutul, oferite acum și participanților la expoziție. ANGA COM are la această ediție în plus un spațiu în aer liber cu camioane care servesc mâncare și petrecerea de lansare ANGA COM Night, pregătită pentru 1.800 de participanți. Conferința și expoziția ANGA COM pentru broadband, televiziune și online are loc la Köln în Germania între 4 și 6 iunie 2019.

Dr. Peter Charissé, Director General al ANGA COM a declarat: "Avem un număr deosebit de mare de noii veniți în domeniile fibră optică, video IP, AppTV și OTT. Spațiul pentru standuri mici și mijlocii a fost mărit comparativ cu anul precedent. Vizitatorii se pot aștepta la o tehnologie superioară și mai variată decât oricând."

Punctele esențiale ale programului internațional sunt Summit-ul privind conținutul internațional și summit-ul directorilor tehnici din companiile internaționale, în prima zi a evenimentului. Vorbitori la Summit-ul dedicat conținutul intitulat "Strategii de conținut pentru rețelele de bandă largă, satelit și OTT" sunt: Thomas Christensen (CEO, Nordija), Jeroen Ghijsen (Founder & CEO, Metrological), Marc Antoine d’Halluin (Chairman of the Board, M7 Group), Philippe Oliva (Executive Vice President of Sales and Products, Eutelsat), Jean-Marc Racine (Chief Product Officer and General Manager of EMEAR, Synamedia), Wilfried Urner (CEO, HD PLUS) și Christoph Vilanek (CEO, freenet)

Pentru Summit-ul Internațional al directorilor tehnici au confirmate: Colin Buechner (Managing Director / Chief Network Officer, Liberty Global), Michael Fränkle (Senior Vice President Networks & CTO, TDC Group), Elmar Grasser (CTO, Sunrise Communications), Thomas Helbo (EVP, Fixed Technology, Tele2), Gerhard Mack (CTO, Vodafone Deutschland), Steve McCaffery (SVP International Operations, CommScope) și Axel Sihn (Managing Partner & CEO, WISI).

Summitul German de Media este programat miercuri, 5 iunie 2019 și va aborda subiectul "Streamingul ca game changer pentru film și televiziune". Summit-ul German de Broadband cu titlul "Extinderea fibrei pe bancul de testare" are loc miercuri, 5 iunie 2019. Titlurile panelurilor de strategie sunt următoarele:
5G – Potentials, Concepts, Products
AppTV and OTT: New Platforms on the Test Bench
Big Data and Artificial Intelligence for TV and Online Offerings
Personalized TV: Replay, Voice Control and Recommendation Engines in cooperation with German TV Platform
Smart Home: How can Monetization be achieved?
Copyright: Modernizing the German Retransmission Framework
Quo Vadis TV Distribution: Switch-Off SD, All over IP and Streaming only?
Media Law and Platform Regulation: An Interim Review
Learning from Start-Ups, Cooperating with Start-ups: New Corporate Cultures, new Partnerships?
5G as an Opportunity for Local Operators and new Market Players in cooperation with BUGLAS Association
Copyright: Retransmission, IP and Direct Injection in cooperation with RTL International

Un total de 13 paneluri de tehnologie în limba engleză vor aborda următoarele subiecte: DOCSIS 3.1, 10Gigabit, 5G, FTTH, WiFi, Cyber ​​Security & Safety, Cloud Services, Infrastructuri HFC.

Înregistrarea vizitatorilor pentru expoziție și conferințe este disponibilă online la adresa www.angacom.de. Un bilet de intrare la expoziție costă 22 de euro timp de trei zile, după înregistrarea online anterioară (birou de bilete la fața locului: 35 de euro), biletele de conferință încep de la 100 de euro. La 6 iunie 2019, de Broadband Day, expoziția și conferința sunt gratuite cu condiția înregistrării online în prealabil.

ANGA COM - Expoziție și Conferință pentru Broadband, Television & Online – a înregistrat anul trecut 500 de expozanți și 21, 700 de participanți din 78 de țări. Cu o cotă de 47% a vizitatorilor internaționali, ANGA COM oferă o platformă de întâlnire pentru operatorii de rețele, furnizori de echipamente și furnizori de conținut din întreaga Europă. Partenerii evenimentului sunt printre alții BUGLAS e.V., Federal Broadband Bureau, German TV Platform e.V., ISBE – International Society of Broadband Experts, RTL International, SCTE – The Society for Broadband Professionals, VATM e.V., VAUNET e.V. and ZVEI e.V. (Satellite & Cable). Sponsorii ediției sunt ASTRA Deutschland, AVM, Nokia, QVC, Telekom Deutschland și Unitymedia.
(comunicat ANGA) (MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL