×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.06.2019 11:36:55

NETFLIX-ORANGE-PROMOVARE / Netflix folosește un afiș creat de fani pentru promovarea sezonului final "Orange Is The New Black"



București (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2019 / Netflix folosește pentru promovarea ultimului sezon al seriei „Orange Is The New Black” un afiș creat de fani, zece artiști din mai multe țări – Marea Britanie, Armenia, Brazilia, Italia și Statele Unite – fiind aleși de pe rețelele sociale pentru desenele reclamei va fi afișată pe autobuze, clădiri și în campaniile din toată lumea.
 
„Orange Is The New Black” este sinonim cu extinderea la nivel mondial a serviciului Netflix, timp de șase sezoane abordând unele dintre cele mai dificile, relevante și umane povești din zilele noastre.

În ultimul sezon, al șaptelea, doamnele din penitenciarul Litchfield s-au împăcat cu faptul că închisoarea le-a schimbat pentru totdeauna. Piper se confruntă cu viața în libertate, în timp ce viața din Max, la fel de coruptă și nedreaptă ca întotdeauna, continuă fără ea.

Prietenia dintre Taystee și Cindy se află în balanță, în timp ce pedeapsa ei cu viața se conturează, Gloria și ajutoarele ei de la bucătărie se confruntă cu adevărul crud al obsesiei pentru profit adus de Polycon, în timp ce restul personajelor aleargă după droguri sau idealuri și se confruntă cu realitatea locului lor în lume.
(MEDIA EXPRES) 


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL