×


Publicitate -- Data și ora publicării: 12.07.2019 16:07:01

UPC-BILETE REDUSE-CONCERTE / UPC România își face reclamă vânzând bilete cu 10% reducere la concerte printr-un parteneriat cu EventimBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 iul 2019 / UPC România a anunțat un nou serviciu online în parteneriat cu Eventim, unul dintre cei mai importanți distribuitori de bilete pentru cele mai mari concerte, festivaluri, evenimente culturale și sportive din România., prin care oferă de pe site-ul www.upc. bilete cu prețuri reduse la unele dintre cele mai importante concerte și evenimente ce vor avea loc până la finalul acestui an.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii cu bilete reduse cu 10% pe upc.ro este cel susținut de „THE CURE”, trupă care va veni pentru prima oară în România pe 22 iulie, în Piața Constituției din București.

În perioada 12 - 14 iulie, UPC România desfășoară și un concurs pe pagina oficială de Facebook, oferind 10 invitații duble, la categoria Diamond Circle, la concertul „The Cure”.

„Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox” (3 noiembrie, Sala Palatului din București), „Lara Fabian” (18 - 19 noiembrie, Sala Palatului din București și 14 ianuarie la BT Arena din Cluj-Napoca) sunt alte concerte pentru care UPC oferă un discount de 10% la achiziționarea biletelor de pe website-ul companiei.

Lista completă a evenimentelor cu bilete reduse precum și informații privind perioada promoției pentru fiecare dintre evenimente, pot fi găsite aici: http://www.upc.ro/extra-upc/.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL