Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Publicitate 12.07.2019 16:07:01
UPC-BILETE REDUSE-CONCERTE / UPC România își face reclamă vânzând bilete cu 10% reducere la concerte printr-un parteneriat cu Eventim
București (MEDIA EXPRES) / 12 iul 2019 / UPC România a anunțat un nou serviciu online în parteneriat cu Eventim, unul dintre cei mai importanți distribuitori de bilete pentru cele mai mari concerte, festivaluri, evenimente culturale și sportive din România., prin care oferă de pe site-ul www.upc. bilete cu prețuri reduse la unele dintre cele mai importante concerte și evenimente ce vor avea loc până la finalul acestui an.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii cu bilete reduse cu 10% pe upc.ro este cel susținut de „THE CURE”, trupă care va veni pentru prima oară în România pe 22 iulie, în Piața Constituției din București.

În perioada 12 - 14 iulie, UPC România desfășoară și un concurs pe pagina oficială de Facebook, oferind 10 invitații duble, la categoria Diamond Circle, la concertul „The Cure”.

„Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox” (3 noiembrie, Sala Palatului din București), „Lara Fabian” (18 - 19 noiembrie, Sala Palatului din București și 14 ianuarie la BT Arena din Cluj-Napoca) sunt alte concerte pentru care UPC oferă un discount de 10% la achiziționarea biletelor de pe website-ul companiei.

Lista completă a evenimentelor cu bilete reduse precum și informații privind perioada promoției pentru fiecare dintre evenimente, pot fi găsite aici: http://www.upc.ro/extra-upc/.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.