= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 17.07.2019 12:29:10
NETFLIX-VITEZE-ISP / RCS & RDS oferă în continuare cea mai mare viteză pentru abonații Netflix în România
București (MEDIA EXPRES) / 17 iul 2019 / RCS&RDS a rămas pe primul loc în rândul vitezelor de transfer pentru clienții care au folosit serviciile Netflix cu 4,43 megabits pe secundă, compania fiind urmată de nextgen cu 4,38 și de către UPC cu 4,33, potrivit Netflix isp Speed index pe luna iunie 2019.

Clasamentul din România este completat de alte patru companii, Akta, Telekom, Orange și Vodafone. Clasamentul este neschimbat față de luna anterioară dar din evoluția vitezelor măsurate de Netflix se observă o creștere a UPC care se apropie de locul doi, Nextgen.

România are o viteză maximă măsurată de Netflix de 4.54 megabite pe secundă, o viteză medie de 4.37 megabit pe secundă și o viteză minimă de 2.72 megabit pe secundă, conform Netflix.

România depășește ca viteză toate țările din regiune raportate de Netflix, inclusiv Polonia Ungaria, Austria, Grecia și Turcia.

La nivel European România este depășită doar de Spania la viteza maximă (4.57) și de Elveția (4,64).

Netflix ISP Speed Index este o măsură a performanței în prime time, pe Netflix, a furnizorilor de internet și nu măsoară performanța generală a furnizorilor, în cazul altor servicii de date pe care aceștia le oferă.

Indicele de viteză Netflix ISP indică bitrate-ul mediu al conținutului Netflix transmis către abonații serviciului, în cursul unei luni. Netflix măsoară viteza prin toate dispozitivele (cu unele excepții) disponibile pentru utilizatorii finali. De asemenea, Netflix nu măsoară streamingul prin intermediul rețelelor mobile.

Netflix se prezintă drept cel mai important serviciu de divertisment pe internet din lume, cu peste 148 de milioane de abonați plătitori în peste 190 de țări, pentru un serviciu care oferă seriale TV, documentare și filme de lung metraj dintr-o gamă largă de genuri și în mai multe limbi. Diferența dintre serviciul Netflix și distribuția lineară face ca abonații să poată urmări programele oricând, oriunde și pe orice ecran conectat la internet, vizionarea se poate întrerupe și relua oricând, fără reclame. Serviciul costă în România între 7.99 și 11,99 Euro în funcție de numărul de ecrane conectate și calitatea imaginii, care poate merge până la Ultra HD.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.