×

Radio -- Data și ora publicării: 02.08.2019 17:08:32

DIGI FM-MATINAL-SCHIMBARE / Bogdan Ciuclaru și Nono Semen sunt Rezervele de Stat… la Radio



București (MEDIA EXPRES) / 2 aug 2019 / Matinalul Digi FM are începând de luni, 5 august, doi moderatori noi, Nono Semen și Bogdan Ciuclaru, promovați sub sloganul „Rezervele de Stat... la Radio”, cu un program de luni până vineri, între 07:00 și 10:00, până la finalul lunii august. Cei doi realizatori îi înlocuiesc pe Miu și Striblea.

“În august chiar pleacă toată lumea în vacantă? Nono! Adică Nono, colegul meu sigur nu pleacă. Și nici eu nu plec. Și-așa am ajuns noi la concluzia că ar cam fi nevoie de Ciuclaru și Nono fix dimineața, pe post de supereroi. Ăăă, pardon, pe post de rezerve de stat... la radio. De fapt, nu vom fi doar la radio. Putem fi rezerve de stat la mare- la soare sau la munte și chiar la birou, în funcție de locul în care se află ascultătorii Digi FM. Și-o să aducem cu noi, în matinalul de vară, muzică bună, comentarii despre evenimentele la zi, dar și un strop de umor”, declară Bogdan Ciuclaru, responsabilul cu umorul în echipa de matinal de vacanță.

Lui i se alătură Nono Semen, care spune că „E simplu și clar. Oamenii au nevoie de vreme faină în vacanță. Garantez! Când vin vara, dimineața, la radio e soare din Vamă până în Bora-Bora, veți vedea. O să vreți să mai venim la microfoane și de Crăciun, ca s-aducem zăpadă. Și dacă eu voi fi așa ocupat cu împrăștierea norilor, de cele mai bune glume se ocupă, inevitabil, maestrul Ciuclaru.”

Directorul de programe Digi FM, Cetin Rasit, aduce clarificări: „Colegii mei au atâtea dimineți la radio, în cursul săptămânii și în weekend, încât le-a fost greu să refuze un matinal împreună. La cum îi cunoști din programele Digi FM, garantez că fiecare dimineață cu Nono și Ciuclaru va fi o vacanță. Ascultă-i și-ai să vezi!”

Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea (pay-tv) Film Now, prima televiziune Ultra HD din România Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL