Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:15.11.2019
Data ultimei ştiri: 14.11.2019 15:51:10
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.08.2019 13:25:47
DIVA-FILME-AUGUST / Diva promovează trei filme sub sloganul „Iubire în podgorie”
București (MEDIA EXPRES) / 8 aug 2019 / Diva difuzează trei filme de dragoste într-o campanie de promovare intitulată “Iubire în podgorie”, începând de duminică 11 august, de la 16:00.

Nu este prima oară când după-amiezele romantice de duminică revin la DIVA, din cele trei filme două fiind în premieră în România: “Toamna la podgorie” (“Autumn In The Vineyard”), “Vara la podgorie” (“Summer In The Vineyard”) și “Nuntă la podgorie” (“Valentine In The Vineyard”).

„Toamna la podgorie” este difuzat duminică, 11 august. Filmul spune povestea lui  Frankie Baldwin (Rachael Leigh Cook) și Nate Deluca (Brendan Penny), care își dispută dreptul de proprietate asupra unei podgorii. Din punct de vedere legal proprietatea este împărțită de cei doi, dar din punct de vedere sentimental, romantismul este declarat bun de folosință comun.

A doua parte, “Vara la podgorie” difuzat în premieră duminică, 18 august, este anotimpul care va pune parteneriatul celor doi la încercare. Câte probleme pot apărea la un festival de vinuri și mâncare?

“Nuntă la podgorie”, programat pe 25 august, este filmul care încheie seria despre oenologi, parteneriat și iubire. Nate și Frankie pregătesc o nuntă – surpriză, în timp ce continuă activitatea sezonieră la podgorie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.