Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:28.01.2020
Data ultimei ştiri: 28.01.2020 17:44:57
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 VOD / OTT / MOBILE 08.08.2019 14:09:00
GOOGLE-FUNCȚIE-ORIENTARE ÎN LIVE VIEW / Nou în Google Maps: Live View sau indicații de orientare prin realitatea augmentată
București (MEDIA EXPRES) / 8 aug 2019 / Google a anunțat la 8 august lansarea Live View, o funcție din Google Maps care oferă indicații de orientare în mersul pe jos cu ajutorul realității augmentate, folosind camera foto-video a telefonului mobil, potrivit unui comunicat difuzat de Grayling.

Noua funcție Live View arată direcția de mers cu ajutorul săgeților și indicațiilor suprapuse imaginilor din realitate, captate live prin camera telefonului. Funcția este accesibilă din Google Maps după ce este aleasă o destinație, se selectează ca mijloc de călătorie „mersul pe jos” și apoi se apasă un buton albastru „Porniți RA”, care deschide camera telefonului, iar pe imaginile live astfel obținute sunt suprapuse indicațiile de navigație.

Disponibilă până acum doar pentru utilizatorii de telefoane Google Pixel, Live View se va regăsi începând de săptămâna aceasta pe toate telefoanele Android sau iPhone care dispun de tehnologia AR. Lista cu telefoane compatibile este publicată online la adresa https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices.

Live View este disponibilă în majoritatea locurilor în care există imagini Street View, inclusiv în România.

Live View este cel mai recent instrument din kitul de călătorie sau vacanță care se găsește în multe dintre smartphone-uri, alături de alte funcționalități din Google Maps care pot fi de ajutor în călătorii, pe lângă navigație: „hărți offline”, „explorează zona”, „adu-ți aminte unde ai parcat” și „traducere din camera telefonului” (din aplicația Google Translate).

Google este o companie fondată în 1998 de Larry Page și Sergey Brin. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajați la nivel global, oferind o gamă largă de produse și platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.