×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 16.08.2019 17:32:11

NETFLIX-FILME ROMÂNEȘTI / Alte cinci filme românești intră din august în distribuția NetflixBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 aug 2019 / Cinci filme românești, “Povestea unui pierde vară”, „Pup-o, mă”, „Breaking News”, „Love Building” și „De ce eu?” sunt pe lista premierelor Netflix în august, potrivit unei notificări trimisă abonaților vineri, 16 august, unde sunt menționate peste 40 de titluri noi.

Toate premierele românești pe Netflix sunt disponibile din 20 august.

“Povestea unui pierde vară” (2018, regia și scenariul Paul Negoescu) este prezentat cu cuvintele cheie „românesc”, „independent”, „romantic”, „witty” (umor verbal) și „comedie” și cu rezumatul: Un profesor de matematică încearcă să înceteze să mai facă dragoste cu alte femei când prietena sa cu care este într-o relație deschisă rămâne însărcinată.

„Pup-o, mă” (2018, regia Camelia Popa, scenariul: Salex Iatma) este descris cu cuvintele cheie “românesc”, „comedie”, „supans” și cu rezumatul: Disperați după dragoste, trei ciobani încearcă să sărute mai multe femei dezirabile în speranța că acestea vor deveni nevestele lor.

„Breaking News” (2017, regia Iula Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „întunecat” și „dramatic” și are următorul rezumat: Un reporter cunoscut este trimis să scrie un articol elogios despre un coleg care a decedat și se cufundă în încercarea de a cârpi relația ratată a celui decedat cu fiica sa.

„Love Building” (2013, regia Iulia Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris de Neflix cu cuvintele cheie “românesc”, „quirly” (neașteptat, surprinzător), „romatic”, „cupluri”, „comedie” și textul de prezentare: Trei terapiști sunt prinși până peste cap când deschid o tabără destinată salvării relațiilor care se destramă.

„De ce eu?” (2015, regia: Tudor Giurgiu, scenariul: Tudor Giurgiu, Loredana Novak) este descris de Netflix cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „thriller” și „lupta împotriva sistemului” și cu textul: Un tânăr procuror este însărcinat cu un caz care-i poate defini întreaga carieră, în care este implicat un coleg, dar care îl duce la punerea sub semnul întrebării a motivațiilor din spatele acuzației.

Primele trei filme românești intrate în această vară în premieră în distribuția Netflix sunt „Oh Ramona!”, „#selfie69” și „Love Story”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL