= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 16.08.2019 17:32:11
NETFLIX-FILME ROMÂNEȘTI / Alte cinci filme românești intră din august în distribuția Netflix
București (MEDIA EXPRES) / 16 aug 2019 / Cinci filme românești, “Povestea unui pierde vară”, „Pup-o, mă”, „Breaking News”, „Love Building” și „De ce eu?” sunt pe lista premierelor Netflix în august, potrivit unei notificări trimisă abonaților vineri, 16 august, unde sunt menționate peste 40 de titluri noi.

Toate premierele românești pe Netflix sunt disponibile din 20 august.

“Povestea unui pierde vară” (2018, regia și scenariul Paul Negoescu) este prezentat cu cuvintele cheie „românesc”, „independent”, „romantic”, „witty” (umor verbal) și „comedie” și cu rezumatul: Un profesor de matematică încearcă să înceteze să mai facă dragoste cu alte femei când prietena sa cu care este într-o relație deschisă rămâne însărcinată.

„Pup-o, mă” (2018, regia Camelia Popa, scenariul: Salex Iatma) este descris cu cuvintele cheie “românesc”, „comedie”, „supans” și cu rezumatul: Disperați după dragoste, trei ciobani încearcă să sărute mai multe femei dezirabile în speranța că acestea vor deveni nevestele lor.

„Breaking News” (2017, regia Iula Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „întunecat” și „dramatic” și are următorul rezumat: Un reporter cunoscut este trimis să scrie un articol elogios despre un coleg care a decedat și se cufundă în încercarea de a cârpi relația ratată a celui decedat cu fiica sa.

„Love Building” (2013, regia Iulia Rugină, scenariul: Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină) este descris de Neflix cu cuvintele cheie “românesc”, „quirly” (neașteptat, surprinzător), „romatic”, „cupluri”, „comedie” și textul de prezentare: Trei terapiști sunt prinși până peste cap când deschid o tabără destinată salvării relațiilor care se destramă.

„De ce eu?” (2015, regia: Tudor Giurgiu, scenariul: Tudor Giurgiu, Loredana Novak) este descris de Netflix cu cuvintele cheie „românesc”, „subevaluat”, „thriller” și „lupta împotriva sistemului” și cu textul: Un tânăr procuror este însărcinat cu un caz care-i poate defini întreaga carieră, în care este implicat un coleg, dar care îl duce la punerea sub semnul întrebării a motivațiilor din spatele acuzației.

Primele trei filme românești intrate în această vară în premieră în distribuția Netflix sunt „Oh Ramona!”, „#selfie69” și „Love Story”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.